Prosím počkejte chvíli...
stdClass Object
(
    [nazev] => Ústav konzervace potravin
    [adresa_url] => 
    [api_hash] => 
    [seo_desc] => Ústav konzervace potravin; VŠCHT Praha; ukp; technologie zpracování; ovoce zelenina; technologie masa; falšování potravin
    [jazyk] => 
    [barva] => 
    [indexace] => 1
    [ga_force] => 
    [secureredirect] => 
    [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8
    [ga_account] => 
    [ga_domain] => 
    [gtm_id] => 
    [gt_code] => 
    [kontrola_pred] => 
    [omezeni] => 0
    [pozadi1] => 
    [pozadi2] => 
    [pozadi3] => 
    [pozadi4] => 
    [pozadi5] => 
    [robots] => 
    [iduzel] => 6998
    [platne_od] => 01.12.2015 14:27:00
    [zmeneno_cas] => 01.12.2015 14:30:41.741307
    [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Antonín Mareš
    [canonical_url] => //ukp.vscht.cz
    [idvazba] => 7874
    [cms_time] => 1502941164
    [skupina_www] => Array
        (
        )

    [slovnik] => stdClass Object
        (
            [logo_href] => /
            [logo] => 
            [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve
            [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/pages/%C3%9Astav-konzervace-potravin/163089423730756
            [social_tw_odkaz] => 
            [social_yt_odkaz] => 
            [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A
[paticka_budova_a_popis] => Rektorát
oddělení komunikace
Vchod do budovy A
[paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B [paticka_budova_b_popis] => Ústav konzervace potravin
Nezávislá obalová laboratoř
[paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C [paticka_budova_c_popis] => Vchod do budovy C
[paticka_budova_1_nadpis] => Národní technická knihovna
[paticka_budova_1_popis] => [paticka_budova_2_nadpis] => Vchod k nám do budovy B [paticka_budova_2_popis] => [paticka_adresa] => Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Lukas.Vapenka@vscht.cz [social_fb_title] => Facebook ústavu [social_tw_title] => [social_yt_title] => [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP [autor] => Autor [aktualizovano] => Aktualizováno [zobrazit_kalendar] => zobrazit kalendář [more_info] => více informací [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [adresa_url] => [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [navaznosti] => Navazující studium v oborech [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [fakulta_FPBT] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [studijni_program] => Studijní program: [obory] => Obory: [archiv_novinek] => Archiv novinek [submenu_novinky_rok_title] => Zobrazit novinky na daný rok [paticka_mapa_alt] => [den_kratky_4] => čt [den_kratky_5] => pá [den_kratky_2] => út [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [novinky_archiv] => Archiv novinek [den_kratky_3] => st [den_kratky_1] => po [den_kratky_6] => so [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [fakulta_FPBT_odkaz] => http://fpbt.vscht.cz/ [paticka_mapa_odkaz] => [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Prosím počkejte chvíli... [odpocet_dny] => dny [odpocet_hodiny] => hodiny [odpocet_minuty] => minuty [odpocet_vteriny] => vteřiny [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google ) [poduzel] => stdClass Object ( [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [22178] => stdClass Object ( [nazev] => Detaily oboru [seo_title] => Detaily oboru [seo_desc] => [autor] => Pedagogické oddělení [autor_email] => studium@vscht.cz [obsah] => [iduzel] => 22178 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/obory [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/obory [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [39581] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-staff.vscht.cz/studijni-plan/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 39581 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system-plan-pdf [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system-plan-pdf [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [30344] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/obory/U/sitemap/lang/en/foreigner [urlwildcard] => [iduzel] => 30344 [canonical_url] => //study.vscht.cz/obory_sitemap_foreigner.xml [skupina_www] => Array ( ) [url] => /obory_sitemap_foreigner.xml [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [30128] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/redirect/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30128 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30124] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/redirect/context/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30124 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30011] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30011 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [28344] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/obory/U/sitemap/lang/cs [urlwildcard] => [iduzel] => 28344 [canonical_url] => //study.vscht.cz/obory_sitemap_cs.xml [skupina_www] => Array ( ) [url] => /obory_sitemap_cs.xml [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [25054] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => http://cis-test1.vscht.cz:8001/prace/seznam/druh/I/fakulta/FCHI/index/schovat/obor,ustav/seskupit/ustav,obor/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 25054 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [25057] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => http://cis-test1.vscht.cz/prace/seznam/ [iduzel] => 25057 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [22180] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web.vscht.cz/obory/S/predmet/ [iduzel] => 22180 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/predmet [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/predmet [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [22177] => stdClass Object ( [nazev] => Studijní plán [seo_title] => Studijní plán [seo_desc] => [autor] => Pedagogické oddělení [autor_email] => studium@vscht.cz [obsah] => [iduzel] => 22177 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/studijni-plan [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/studijni-plan [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [22005] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web.vscht.cz/obory/U/obory/obor/FCHI-CHEMIE,FCHT-T,FCHT-V,FCHI-ANFYCH [iduzel] => 22005 [canonical_url] => //study.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7010] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7014] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7014 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-main] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7015] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7015 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-top] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7016] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7016 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-jazyky] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 7010 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/7010 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[cs]/7010 [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7011] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7093] => stdClass Object ( [nazev] => O ústavu [seo_title] => O ústavu [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7093 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/o-ustavu [skupina_www] => Array ( ) [url] => /o-ustavu [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7099] => stdClass Object ( [nazev] => Poradenství a servis [seo_title] => Poradenství a servis [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7099 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/poradenstvi [skupina_www] => Array ( ) [url] => /poradenstvi [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7017] => stdClass Object ( [nazev] => Ústav konzervace potravin [seo_title] => Ústav konzervace potravin [seo_desc] => Ústav konzervace potravin; VŠCHT Praha; ukp; technologie zpracování; ovoce zelenina; technologie masa; falšování potravin [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Vítáme Vás na internetových stránkách Ústavu konzervace potravin, který je součástí Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

[iduzel] => 7017 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/home [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7096] => stdClass Object ( [nazev] => Studium [seo_title] => Studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7096 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7097] => stdClass Object ( [nazev] => Věda a výzkum [seo_title] => Věda a výzkum [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7097 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7351] => stdClass Object ( [nazev] => Bezpečnost a ochrana zdraví při práci [seo_title] => Bezpečnost a ochrana zdraví při práci [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Pravidla pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a přípravky

Požární poplachové směrnice pro VŠCHT budovu B

Požární evakuační řád VŠCHT

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana - vstupní školení pro zaměstnance

Požární ochrana - vstupní školení pro zaměstnance

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana - vstupní školení pro studenty - ČJ

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana - vstupní školení pro studenty - AJ

[iduzel] => 7351 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/bozp [skupina_www] => Array ( ) [url] => /bozp [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7252] => stdClass Object ( [nazev] => Lidé [seo_title] => Lidé [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7252 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/lide [skupina_www] => Array ( ) [url] => /lide [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [8229] => stdClass Object ( [nazev] => Archiv aktualit [seo_title] => Archiv aktualit [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 8229 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/8229 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[cs]/8229 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => PŘÍSTUP ODEPŘEN [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [obsah] =>

NEMÁTE PŘÍSTUP K OBSAHU STRÁNKY.

ZKONTROLUJTE, ZDA JSTE V SÍTI VŠCHT PRAHA, NEBO SE PŘIHLASTE (v pravém horním rohu stránek). 

[iduzel] => 10947 [canonical_url] => //intranet.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [1485] => stdClass Object ( [nazev] => Stránka nenalezena [seo_title] => Stránka nenalezena [seo_desc] => Chyba 404 [autor] => Webmaster [autor_email] => webmaster@vscht.cz [obsah] =>

Požadovaná stránka se na webu již nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.

Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.  

Děkujeme!

[iduzel] => 1485 [canonical_url] => //www.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 7011 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

DATA


stdClass Object
(
    [nazev] => Ústav konzervace potravin
    [seo_title] => Ústav konzervace potravin
    [seo_desc] => Ústav konzervace potravin; VŠCHT Praha; ukp; technologie zpracování; ovoce zelenina; technologie masa; falšování potravin
    [autor] => 
    [autor_email] => 
    [obsah] => 

Vítáme Vás na internetových stránkách Ústavu konzervace potravin, který je součástí Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

[submenuno] => [iduzel] => 7017 [platne_od] => 12.11.2014 16:23:00 [zmeneno_cas] => 12.11.2014 16:23:40.733726 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Lukáš Vápenka [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/home [idvazba] => 7897 [cms_time] => 1502939742 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => stdClass Object ( [7018] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7019] => stdClass Object ( [nadpis] => [popis] => [platne_od] => [platne_do] => [odkaz] => [text_odkazu] => [obrazek_pozadi] => banner3.jpg [barva_textu] => [iduzel] => 7019 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => slider [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [iduzel] => 7018 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => slider [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [7120] => stdClass Object ( [nazev] => Odkazy [barva_pozadi] => cervena [uslideru] => true [text] => [poduzel] => stdClass Object ( [22067] => stdClass Object ( [akce] => Kurzy a semináře [objekt] => [odkaz] => /poradenstvi/kurzy [iduzel] => 22067 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7723] => stdClass Object ( [akce] => Kontakty na zaměstnance [objekt] => [odkaz] => /lide/zamestnanci [iduzel] => 7723 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [8347] => stdClass Object ( [akce] => Předměty Bc studia [objekt] => [odkaz] => /studium/bcstudium [iduzel] => 8347 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [8348] => stdClass Object ( [akce] => Předměty Mgr studia [objekt] => [odkaz] => /studium/mgrstudium [iduzel] => 8348 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [8195] => stdClass Object ( [akce] => Archiv aktualit [objekt] => [odkaz] => http:////ukp.vscht.cz/7011/8229 [iduzel] => 8195 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7121] => stdClass Object ( [akce] => Bezpečnost práce [objekt] => [odkaz] => http://old.vscht.cz/homepage/intr/index/dokumenty/vnitro [iduzel] => 7121 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 7120 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infobox [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [7363] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [40082] => stdClass Object ( [nazev] => Nejlepší posterové sdělení [datum] => 15.07.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => 0004~~c0xJzE3OLzu8ML4gv7gktSj-SG9iVnxwdmLO4YXZ8UYGhuYK-UdnplYpGAEA.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Ocenění pro Nejlepší posterové sdělení bylo uděleno naší kolegyni Ing. Markétě Adamcové s kolektivem. [odkaz] => [detail] =>

Ocenění pro Nejlepší posterové sdělení bylo uděleno naší kolegyni Ing. Markétě Adamcové s kolektivem. Poster s názvem Využití čajového extraktu v masných výrobcích se zabýval hodnocením vlivu přídavku vodných extraktů zeleného čaje na technologické a organoleptické vlastnosti homogenních tepelně opracovaných masných výrobků.

Poster k nahlédnutí zde.

Ocenění k nahlédnutí zde.

[autor] => [iduzel] => 40082 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [39896] => stdClass Object ( [nazev] => Boj za lepší kvalitu potravin [datum] => 18.07.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => 0001~~C8gsyz_akZ2oUKbgUZmSGpBYlF2qoOEcYmSiCQA.png [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Ing. Jan Pivoňka, Ph.D. pohovořil v pořadu ČT 24 90' na téma Boj za lepší kvalitu potravin. [odkaz] => http://www.ceskatelevize.cz/porady/11412378947-90-ct24/217411058130717/ [detail] => [autor] => [iduzel] => 39896 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [39883] => stdClass Object ( [nazev] => Dvojí kvalita [datum] => 12.07.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => megafon [youtube] => [obsah] => Potraviny prodávané ve stejném obalu a pod stejným názvem se v různých zemích EU mohou lišit. Potvrdil to průzkum provedený na VŠCHT v Praze. [odkaz] => [detail] =>

Tisková zpráva

Video z tiskové konference s ministrem zemědělství

[autor] => [iduzel] => 39883 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [17497] => stdClass Object ( [nazev] => Kurzy a semináře [datum] => 06.04.2017 [priorita] => [platne_od] => 06.04.2017 [platne_do] => 30.12.2017 [kategorie] => 1 [obrazek] => Prednaska%2001.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => promoce [youtube] => [obsah] => Školící a konzultační středisko MZe pro zavádění HACCP při FPBT VŠCHT pořádá v roce 2017 následující kurzy. [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/poradenstvi/kurzy [detail] => [autor] => [iduzel] => 17497 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [38717] => stdClass Object ( [nazev] => Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. v pořadu ČT [datum] => 07.03.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => 0001~~c8xJPbpQoUzhSE9qUd7hvckZCvllyYfXJmcAAA.png [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. pohovořil v pořadu ČT Černé ovce o zmražené zelenině. [odkaz] => [detail] =>

Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu zhodnotil testy zmrazené zeleniny, které byly provedeny na našem ústavu, v pořadu České televize Černé ovce.

Záznam pořadu

[autor] => [iduzel] => 38717 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [38587] => stdClass Object ( [nazev] => Témata doktorských prací [datum] => 02.03.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => kniha [youtube] => [obsah] => Jsou vypsána nová témata doktorských prací pro rok 2017/2018. [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/studium/doktorske/temata-disertacnich-praci [detail] => [autor] => [iduzel] => 38587 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [38588] => stdClass Object ( [nazev] => Vedoucí ústavu [datum] => 01.03.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => uzivatel [youtube] => [obsah] => Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. byl jmenován vedoucím Ústavu konzervace potravin. [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/lide/vedeni [detail] => [autor] => [iduzel] => 38588 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [38590] => stdClass Object ( [nazev] => Pozvánka na konferenci [datum] => 28.02.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => 0001~~CyhKTclLLM5OVDAwBAA.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Zveme Vás na konferenci pořádanou společností pro výživu „Potraviny zdraví a výživa“. [odkaz] => http://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2016/02/vyziva-potraviny-zdravi-2016.pdf [detail] => [autor] => [iduzel] => 38590 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [38591] => stdClass Object ( [nazev] => Pozvánka na cyklus seminářů [datum] => 27.02.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => 0001~~CyhKTclLLM5OVDAwAgA.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Zveme Vás na cyklus seminářů pořádaných PK „Trendy v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování“. [odkaz] => http://www.foodnet.cz/polozka/?jmeno=PK+%C4%8CR+uspo%C5%99%C3%A1d%C3%A1+cyklus+semin%C3%A1%C5%99%C5%AF+na+t%C3%A9ma+Trendy+v+autenticit%C4%9B++potravin+a+v+p%C5%99%C3%ADstupech++k+detekci+fal%C5%A1ov%C3%A1n%C3%AD&id=38144 [detail] => [autor] => [iduzel] => 38591 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [37633] => stdClass Object ( [nazev] => Změna termínu konání kurzu [datum] => 1.2.2017 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 2.2.2017 [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => obnovit [youtube] => [obsah] => Kurz Legislativa v potravinářství se bude konat 1.2.2017. Na kurzu zbývají poslední volná místa. [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/poradenstvi/kurzy [detail] => [autor] => [iduzel] => 37633 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30326] => stdClass Object ( [nazev] => Ohlédnutí za dnem otevřených dveří 2016 [datum] => 30.11.2016 [priorita] => [platne_od] => 30.11.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => c8l3AQA.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Od 25. do 26. listopadu 2016 proběhli na VŠCHT Praha Dny otevřených dveří. [odkaz] => [detail] =>

V pátek 25. listopadu a v sobotu 26. listopadu 2016 proběhl na VŠCHT Praha Den otevřených dveří. Zástupce Ústavu konzervace potravin jste mohli potkat v respiriu a taktéž jste se mohli zúčastnit exkurze po našem ústavu a nahlédnout tak do zázemí našich pracovišť a laboratoří.

šířka 450px

 

šířka 450px

[autor] => [iduzel] => 30326 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [29938] => stdClass Object ( [nazev] => Potravinářský úterek [datum] => 29.11.2016 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 30.11.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => projektor [youtube] => [obsah] => Přijďte si poslechnout přednášku doc. Ing. Heleny Čížkové, Ph.D. na téma: Nealkoholické nápoje - jak poznáme kvalitu? [odkaz] => [detail] =>

Přijďte si poslechnout přednášku doc. Ing. Heleny Čížkové, Ph.D. na téma: Nealkoholické nápoje - jak poznáme kvalitu?, která proběhne v rámci dalšího potravinářského úterku dne 29.listopadu.

originál

[autor] => [iduzel] => 29938 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30145] => stdClass Object ( [nazev] => Gratulace účastníkům Studentské vědecké konference [datum] => 25.11.2016 [priorita] => [platne_od] => 25.11.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => palec [youtube] => [obsah] => Děkujeme všem soutěžícím, kteří se účastnili SVK 2016. Všem umístěným soutěžícím gratulujeme. [odkaz] => [detail] =>

Studentské vědecké konference se v pondělí 21. 11. 2016 ve třech přednáškových sekcích Technologie potravin I až III zúčastnilo celkem 20 studentů, kteří odbornou komisi seznámili se svojí vědeckou činností. Konkurence tedy byla velká. Odborná komise po pečlivém rozhodování vyhlásila výsledky konference a vybrané studenty v každé sekci odměnila celkovou částkou 9 000 Kč.

Děkujeme všem soutěžícím, kteří se účastnili SVK 2016. Všem umístěným soutěžícím gratulujeme!

ořez 215*215px      výška 215px

[autor] => [iduzel] => 30145 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [23744] => stdClass Object ( [nazev] => Dny otevřených dveří [datum] => 25.11.2016 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 27.11.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => respirium.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => V pátek 25. a v sobotu 26. 11. 2016 budou probíhat Dny otevřených dveří. [odkaz] => [detail] =>

V pátek 25. 11. 2016 a v sobotu 26. 11. 2016  budou probíhat Dny otevřených dveří, kterých se bude aktivně účastnit i Ústav konzervace potravin.

Co nabízíme a co u nás můžete studovat?

Náhled do našich laboratoři

Nové přístroje a vybavení

Prezentace ústavu

Celé přístrojové vybavení

Více informací o Dni otevřených dveří na VŠCHT Praha

Jsme i na facebooku

[autor] => [iduzel] => 23744 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [29975] => stdClass Object ( [nazev] => SVK 2016 už brzy [datum] => 21.11.2016 [priorita] => [platne_od] => 14.11.2016 [platne_do] => 22.11.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => CyhKTclLLM5OVDAwAgA.jpg [ikona] => [youtube] => [obsah] => SVK 2016 se nezadržitelně blíží, pro zobrazení sborníku v rámci našeho ústavu stačí kliknout. [odkaz] => /files/uzel/0029975/Cw7zjjcyMDSLz87PzSxOjU_Myy9JTE6NNzYyAQA.pdf [detail] => [autor] => [iduzel] => 29975 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [29870] => stdClass Object ( [nazev] => Informace studentům 1. ročníku MSP Technologie potravin [datum] => 18.11.2016 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 19.11.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => odemceno [youtube] => [obsah] => Závazný výběr technologií - náplně předmětů [odkaz] => [detail] =>

Závazný výběr technologií - náplně předmětů:

N352013 Techn.potravin oboru I – letní semestr a.r.2016/2017

N352016 Techn.potravin oboru II – zimní semestr a.r.2017/2018 

Formulář přihlášky stáhnete zde.

Vyplněnou přihlášku odevzdejte nejpozději do 18.11.2016 na sekretariát ústavu 322 Ing. Fialové.

[autor] => [iduzel] => 29870 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [23605] => stdClass Object ( [nazev] => Exkurze do Zařízení na energetické využití odpadu [datum] => 14.11.2016 [priorita] => [platne_od] => 01.11.2016 [platne_do] => 15.11.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => ZEVO.png [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Exkurze do Zařízení na energetické využití odpadu (ZEVO) se koná dne 14. 11. 2016 (pondělí) v 9:00 [odkaz] => [detail] =>

Exkurze do Zařízení na energetické využití odpadu (ZEVO)

 

se koná dne 14. 11. 2016 (pondělí) v 9:00

 

Účastníci jsou povinni mít na sobě bezpečnou obuv (s rovnou podrážkou).

Účast není vhodná pro osoby, kterým dělá problémy chůze po roštech ve vysokých patrech (průhled dolů) a po točitých vysokých schodištích. 

Při vstupu do ZEVO všichni účastníci budou seznámeni s bezpečnostními pravidly a vstupují do ZEVO na vlastní nebezpečí. 
V prostorách ZEVO je zakázáno fotografování a natáčení.

Doba trvání exkurze je zhruba 2 hodiny.

 

Prosíme účastníky exkurze, aby se shromáždili na vrátnici nejpozději do 8:50. (Průmyslová ul. 615/32, 108 00 Praha 10)

[autor] => [iduzel] => 23605 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [23035] => stdClass Object ( [nazev] => Exkurze do Ústřední čistírny odpadních vod [datum] => 21.10.2016 [priorita] => [platne_od] => 17.10.2016 [platne_do] => 22.10.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => parnik [youtube] => [obsah] => Dne 21. 10. 2016 (pátek) v 9:00 se koná exkurze do Ústřední čistírny odpadních vod Praha [odkaz] => [detail] =>

Dne 21. 10. 2016 (pátek) v 9:00 se koná exkurze do Ústřední čistírny odpadních vod Praha.

Prosíme studenty, kteří mají o exkurzi zájem, aby se zapsali na nástěnce ústavu Konzervace potravin a svým podpisem tak stvrdili, že se seznámili s dokumentem: Rizika v objektech Ústřední čistírny odpadních vod v Praze (visící také na nástěnce)

[autor] => [iduzel] => 23035 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [29615] => stdClass Object ( [nazev] => Konzervace potravin v rozhlasové poradně ČRo 2 [datum] => 20.10.2016 [priorita] => [platne_od] => 20.10.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => radio [youtube] => [obsah] => Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil rozhlasovou poradnu ČRo 2. [odkaz] => [detail] =>

Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil Spotřebitelskou poradnu Českého rozhlasu Dvojka, kde hovořil na téma "Metody konzervace potravin".

Záznam pořadu

[autor] => [iduzel] => 29615 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [29534] => stdClass Object ( [nazev] => Studentská vědecká konference 2016 [datum] => 14.10.2016 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => Cw7zVjAyMDQBAA.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => V pondělí 21. 11. 2016 se na VŠCHT bude konat Studentská vědecká konference. [odkaz] => [detail] =>

V pondělí 21. 11. 2016 se na VŠCHT bude konat Studentská vědecká konference. Nejpozději do 10. 11. 2016 zalšete anotaci Vaší práce na email vapenkal@vscht.cz

Šablonu anotace naleznete zde.

Zahájení SVK je 21.11.2016 v 8:30 v BI – zahajovací řeč doc. Ulbrich, účast soutěžících na zahájení povinná

Zahájení příslušných sekcí je v 9:00

Děkujeme sponzorům našich sekcí.

šířka 450px

šířka 450px

[autor] => [iduzel] => 29534 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [22176] => stdClass Object ( [nazev] => Odborný projekt [datum] => 21.09.2016 [priorita] => [platne_od] => 21.09.2016 [platne_do] => 08.10.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => Poslucha%C4%8Dsk%C3%A1%20laborato%C5%99%2002.png [obrazek_velky] => [ikona] => kahan [youtube] => [obsah] => Seznam témat a informace pro předmět Odborný projekt programu technologie potravin 2016/2017. [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/studium/mgrstudium/prvni-rocnik/odborny-projekt [detail] =>

Seznam témat a informace pro předmět Odborný projekt programu technologie potravin 2016/2017.

[autor] => [iduzel] => 22176 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [28494] => stdClass Object ( [nazev] => Host rozhlasové poradny ČRo 2 [datum] => 18.08.2016 [priorita] => [platne_od] => 23.08.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => radio [youtube] => [obsah] => Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil rozhlasovou poradnu ČRo 2. [odkaz] => [detail] =>

Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil Spotřebitelskou poradnu Českého rozhlasu Dvojka, kde hovořil na téma "Kvalita vajec".

Záznam pořadu

[autor] => [iduzel] => 28494 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [26897] => stdClass Object ( [nazev] => Změna termínu konání kurzu [datum] => 06.05.2016 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 07.05.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => kniha [youtube] => [obsah] => Upozorňujeme na změnu termínu konání kurzu Udržování a audit systému jakosti podle IFS, BRC. Původní termín byl 27.4.2016, nový termín je 6.5.2016. [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/poradenstvi/kurzy [detail] => [autor] => [iduzel] => 26897 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [26530] => stdClass Object ( [nazev] => Test želatinových bonbónů [datum] => 13.04.2016 [priorita] => [platne_od] => 13.04.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => C0ktLlE4ui81J7EkMy-_7PDe5AyFpPy8pMOb846uBwA.png [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Pro MF dnes jsme testovali želatinové bonbóny. Výsledky testu byly zveřejněny v pořadu ČT - Černé ovce. [odkaz] => http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/216452801080412/ [detail] => [autor] => [iduzel] => 26530 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [27082] => stdClass Object ( [nazev] => Spotřebitelská poradna [datum] => 20.04.2016 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => wi-fi [youtube] => [obsah] => Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil spotřebitelskou poradnu ČRo Dvojka. [odkaz] => [detail] =>

Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil Spotřebitelskou poradnu Českého rozhlasu Dvojka, kde hovořil na téma "mikrovlnný ohřev a jeho vliv na potraviny".

Záznam pořadu

[autor] => [iduzel] => 27082 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [14318] => stdClass Object ( [nazev] => Témata bakalářských prací pro akademický rok 2016/17 [datum] => 23.02.2016 [priorita] => [platne_od] => 23.02.2016 [platne_do] => 20.09.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => P1080629.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => [odkaz] => [detail] =>

Témata bakalářských prací vypsaných Ústavem konzervace potravin na akademický rok 2016/17 jsou uvedena zde.

Studenti se na vybrané téma přihlásí u vedoucího příslušné práce (osobně, mailem nebo telefonicky). Vedoucí práce následně zapíše vybraného studenta na zvolené  téma do Studentského informačního systému.

[autor] => [iduzel] => 14318 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [13564] => stdClass Object ( [nazev] => Laboratoře oboru [datum] => 16.02.2016 [priorita] => [platne_od] => 08.02.2016 [platne_do] => 20.09.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => Laborato%C5%99e+oboru.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => V úterý 16. 2. 2016 začíná výuka předmětu Laboratoře oboru (N352014) pro 1. ročník magisterského studia [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/studium/mgrstudium/prvni-rocnik/laboratore-oboru [detail] => [autor] => [iduzel] => 13564 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [24969] => stdClass Object ( [nazev] => Host rozhlasové poradny ČRo 2 [datum] => 20.01.2016 [priorita] => [platne_od] => 20.01.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek_velky] => [ikona] => radio [youtube] => [obsah] => Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil rozhlasovou poradnu ČRo 2. [odkaz] => [detail] =>

Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. z našeho ústavu navštívil Spotřebitelskou poradnu Českého rozhlasu Dvojka, kde hovořil na téma "vitamin C v potravinách".

Záznam pořadu

[autor] => [iduzel] => 24969 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [24966] => stdClass Object ( [nazev] => Test kyselých okurek [datum] => 20.01.2016 [priorita] => [platne_od] => 20.01.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => C0ktLlHIrixOzTm8NzlDIT-7tCg1GwA.png [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Pro MF DNES jsme testovali kyselé okurky. [odkaz] => http://ekonomika.idnes.cz/test-nakladanych-okurek-0w3-/test.aspx?c=A160119_133359_test_rts [detail] => [autor] => [iduzel] => 24966 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [24968] => stdClass Object ( [nazev] => Test kakaových nápojů [datum] => 19.01.2016 [priorita] => [platne_od] => 19.01.2016 [platne_do] => [kategorie] => 1 [obrazek] => C0ktLlHITsxOzC87vDc5QyHv8MKC_Kyj6wE.png [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Pro MF dnes jsme testovali kakaové nápoje. Výsledky testu byly zveřejněny v pořadu ČT - Černé ovce. [odkaz] => http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce [detail] => [autor] => [iduzel] => 24968 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [24353] => stdClass Object ( [nazev] => Výsledky Studentské vědecké konference 2015 [datum] => 27.11.2015 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 20.09.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => P1120004-o%C5%99ez%2C%20zmen%C5%A1en%C3%A1%2C%20jas.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => SVK 2015 se s sekci Technologie potravin I zúčastnilo 9 studentů. [odkaz] => [detail] =>

Studentské vědecké konference se dne 20. 11. 2015 v přednáškové sekci Technologie potravin I zúčastnilo celkem 9 studentů, kteří odbornou komisi seznámili se svojí vědeckou činností. Konkurence tedy byla velká. Odborná komise po pečlivém rozhodování vyhlásila výsledky konference.

 ořez 215*215px                     výška 215px

Sekce: Technologie potravin I (přednášková)

1. místo: Bc. Veronika Palowská  

                  Téma: Změny při tepelném ošetření kozího mleziva

2. místo: Bc. Markéta Adamcová

                  Téma: Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků

3. místo: Bc. Lenka Zdeňková

                   Téma: Charakteristika a identifikace bakterií Asaia spp. izolovaných z nealkoholických nápojů

 

Cena sponzorů HPST s. r. o. a Merck s. r. o. byla předána:

Bc. Markétě Adamcové

Bc. Veronice Palowské

Bc. Lence Zdeňkové

Bc. Veronice Radovské

Bc. Barboře Stránské

 

Speciální cena sponzora od firmy HPST s.r.o byla předána:

Bc. Markétě Adamcové

Bc. Anastasiya Mykhaylenko

Bc. Lence Zdeňkové

  

Všem oceněným a účastníkům SVK 2015 gratulujeme a přejeme mnoho štěstí v jejich další vědecké činnosti!

 

 

šířka 450px

1. místo - prezentace Bc. Veroniky Palowské na téma: Změny při tepelném ošetření kozího mleziva.

 

šířka 450px

2. místo - prezentace Bc. Markéty Adamcové na téma: Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků.

 

šířka 450px

3. místo - prezentace Bc. Lenky Zdeňkové na téma: Charakteristika a identifikace bakterií Asaia spp. izolovaných z nealkoholických nápojů.

[autor] => [iduzel] => 24353 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [24352] => stdClass Object ( [nazev] => Ohlédnutí za Dnem otevřených dveří 2015 [datum] => 27.11.2015 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 10.1.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => DoD.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Ve pátek 20. 11. a v sobotu 21. 11. proběhl na VŠCHT Praha Den otevřených dveří. [odkaz] => [detail] =>

V pátek 20. listopadu a v sobotu 21. listopadu proběhl na VŠCHT Praha Den otevřených dveří. Zástupce Ústavu konzervace potravin jste mohli potkat v respiriu a taktéž jste se mohli zúčastnit exkurze po našem ústavu a nahlédnout tak do zázemí našich pracovišť a laboratoří.

originál

originál

originál

originál

[autor] => [iduzel] => 24352 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [23743] => stdClass Object ( [nazev] => Studentská vědecká konference 2015 [datum] => 20.11.2015 [priorita] => [platne_od] => [platne_do] => 21.11.2015 [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => projektor [youtube] => [obsah] => V pátek 20.11.2015 se bude na půdě VŠCHT konat Studentská vědecká konference. [odkaz] => [detail] =>

V pátek 20.11.2015 se bude na půdě VŠCHT konat Studentská vědecká konference.

Informace k přednáškové sekci Technologie potravin I - Ústav Konzervace potravin

Leták k SVK na Ústavu Konzervace potravin

[autor] => [iduzel] => 23743 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [24526] => stdClass Object ( [nazev] => Habilitace [datum] => 12.11.2015 [priorita] => [platne_od] => 12.11.2015 [platne_do] => 10.2.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => [obrazek_velky] => [ikona] => promoce [youtube] => [obsah] => Dne 12. 11. 2015 Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. prezentoval svoji habilitační přednášku na téma: Posuzování kvality rajčatových výrobků. [odkaz] => [detail] =>

Dne 12. 11. 2015 Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. prezentoval svoji habilitační přednášku na téma: Posuzování kvality rajčatových výrobků.

šířka 450px

[autor] => [iduzel] => 24526 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [22292] => stdClass Object ( [nazev] => Spotřebitelská poradna [datum] => 16.09.2015 [priorita] => [platne_od] => 18.09.2015 [platne_do] => 10.2.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => Pivonka.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Na téma porovnání kvality českých a německých potravin hovořil ve spotřebitelské poradně Ing. Jan Pivoňka, Ph.D. [odkaz] => [detail] =>

Ing. Jan Pivoňka, Ph.D. z našeho ústavu navštívil ve středu 16. 9. 2015 Spotřebitelskou poradnu Českého rozhlasu Dvojka, kde hovořil o kvalitě potravin u nás a v Německu a shrnul tak výsledky testování, které bylo provedeno na našem ústavu, kde jsme podrobili senzorické a chemické analýze 24 různých výrobků nejznámějších značek, prodávaných v obou zemích.

[autor] => [iduzel] => 22292 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [22065] => stdClass Object ( [nazev] => Technologický projekt [datum] => 12.09.2015 [priorita] => [platne_od] => 12.09.2015 [platne_do] => 18.1.2016 [kategorie] => 1 [obrazek] => Technologick%C3%BD%20projekt.png [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => V úterý 15.9. 2015 začíná výuka předmětu Technologický projekt (N352015) pro 2. ročník magisterského studia. [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/studium/mgrstudium/druhy-rocnik/technologicky-projekt [detail] => [autor] => [iduzel] => 22065 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [22000] => stdClass Object ( [nazev] => Den vědy 2015 [datum] => 09.09.2015 [priorita] => [platne_od] => 09.09.2015 [platne_do] => 24.12.2015 [kategorie] => 1 [obrazek] => Kakaovy_prasek_a_sacharosa.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Náš ústav se aktivně účastnil Dne vědy 2015. [odkaz] => [detail] =>

S přispěním Ústavu konzervace potravin se konal Den vědy 2015, který proběhl dne 9.9.2015 v prostorách nové budovy ČVUT na Praze 6.

Pro makroskopické a mikroskopické pozorování presentovaných objektů byly připraveny různé vzorky potravinových přídatných látek a výrobků (např. chlorid sodný, sacharosa, kakaový prášek, jednodruhová koření, bílé pečivo, rajčatové pyré) ve vztahu k presentaci porušení autenticity výrobků, a dále texturních a senzorických defektů a mikrobiální kontaminace. Presentované fotografie byly pořízeny na Ústavu konzervace potravin za pomoci digitálních mikroskopů Dino-Lite (modely: AM4115ZTL a AM4815ZT), a také optického USB videomikroskopu (model DMBA 310 PC) s digitální kamerou.

šířka 450px

šířka 450px

šířka 450px

šířka 450px

šířka 450px

[autor] => [iduzel] => 22000 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [20671] => stdClass Object ( [nazev] => Test jahodových sirupů [datum] => 11.08.2015 [priorita] => [platne_od] => 11.08.2015 [platne_do] => 12.11.2015 [kategorie] => 1 [obrazek] => Ba%C5%88ky%20s%20jahodouvou%20%C5%A1%C5%A5%C3%A1vou.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Testovali jsme jahodové sirupy pro MF Dnes. [odkaz] => http://ekonomika.idnes.cz/sirupy-bez-ovoce-v-testu-propadly-deti-kritizovaly-preslazenost-stav-1mq-/test.aspx?c=A150810_150715_test_rts [detail] => [autor] => [iduzel] => 20671 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [20071] => stdClass Object ( [nazev] => O zavařování [datum] => 15.07.2015 [priorita] => [platne_od] => 16.07.2015 [platne_do] => 12.11.2015 [kategorie] => 1 [obrazek] => Cerovsky.jpg [obrazek_velky] => [ikona] => [youtube] => [obsah] => Dr. Ing. Miroslav Čeřovský z našeho ústavu byl hostem Spotřebitelské poradny Českého rozhlasu Dvojka [odkaz] => [detail] =>

Dr. Ing. Miroslav Čeřovský  z našeho ústavu byl dne 15. 7. hostem Spotřebitelské poradny Českého rozhlasu Dvojka, kde pohovořil o problematice domácího zavařování. V jaké zralosti ovoce zavařovat, jaký postup a jaké obaly použít, na co si dát při zavařování pozor a jak poznat správně zavařenou sklenici? Odpovídal také na telefonické a elektronické dotazy posluchačů týkající se možností zavařování v mikrovlné troubě, dodatečného obarvování marmelád, hnědnutí meruněk v kompotu, zavařování meruňěk se sirným knotem, zavařování švestek s menším přídavkem cukru a soli.

Záznam pořadu

originál

[autor] => [iduzel] => 20071 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [iduzel] => 7363 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/home/novinky [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home/novinky [sablona] => stdClass Object ( [class] => novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )


Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi