Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Lidé → Doktorandi → Ing. Vojtěch Kružík
iduzel: 8255
idvazba: 9419
šablona: stranka
čas: 18.11.2017 02:02:19
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Ing. Vojtěch Kružík

Kontakty

místnost:

B260

telefon:

+420 220 44 3246

e-mail:

vojtech.kruzik@vscht.cz

Vzdělání a zkušenosti:

 2004–2008  SPŠ Keramická Karlovy Vary
2008–2011  Bakalářské studium na VŠCHT Praha
 Obor: Technologie potravin
 2011–2013  Magisterské studium na VŠCHT Praha
 Obor: Technologie potravin
 2013 do současnosti  Doktorské studium na VŠCHT Praha
 Obor: Technologie potravin
 2014 do současnosti  Odborný asistent na VŠCHT Praha
 Ústav konzervace potravin

 

Pedagogické aktivity:

  Bakalářský studijní program
 N963014  Konzultace bakalářských prací
  Magisterský studijní program
 N352004  Odborný projekt programu technologie potravin
 N352014  Laboratoř oboru
 N352015  Technologický projekt
 N963008  Konzultace diplomových prací

 

Oblasti výzkumu:

Metodiky posuzování defektů potravin, praktická řešení technologických problémů ve spolupráci s potravinářským průmyslem.

 

Další činnosti:

 2014 do současnosti  Odborný pracovník
 Nezávislá obalová laboratoř VŠCHT Praha – zkušební    laboratoř č. 1316 akreditovaná ČIA dle ČSN EN ISO/IEC 17025

 

Nejvýznamnější publikace:

Rajchl A., Prchalova J., Kružík V., Ševčík R., Čížková H.: Evaluation of ice-tea quality by DART-TOF/MS. J. Mass Spectrom. 50, 1214-1221 (2015). IF 2,379.

Grégrová A., Kružík V., Vrácovská E., Rajchl A., Čížková H.: Evaluation of factors affecting crystallization of disparate set of multi-flower honey samples. Agron. Res. Přijat 10/2015.

Aktualizováno: 26.5.2016 18:20, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi