Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Lidé → Zaměstnanci ústavu
iduzel: 7101
idvazba: 9315
šablona: stranka
čas: 17.8.2017 05:29:34
verze: 3780
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Zaměstnanci ústavu

Profesoři a docenti

  Jméno Zaměření E-mail Tel.
+420 220 44
Místnost
šířka 215px prof. Ing. František Kvasnička, CSc.

Procesní analýza potravin

 

Elektromigrační metody

 

Kapalinová chromatografie

email 

5117

B370

originál Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. Technologie masa email 3198 B259A
originál doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc.

Balení potravin

 

Nezávislá obalová laboratoř

email 3083 B264A 
originál doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.

Analýza potravin

 

Autenticita potravin

 

Principy úchovy potravin

 

Nezávislá obalová laboratoř

email 3014  B262
originál doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.

Analytická chemie

 

Technologie ovoce a zeleniny

 

Nezávislá obalová laboratoř

 email 3012   B268 
originál prof. Ing. Dušan Čurda, CSc.

Emeritní profesor

email * *
 

Odborní asistenti

  Jméno

Zaměření

E-mail Tel.
+420 220 44
Místnost
originál Ing. Iveta Horsáková, Ph.D.

Mikrobiologie

 

Odpady v potravinářském komplexu

email 3004 B270 
originál Ing. Naďa Kulišťáková-Cahlíková, Ph.D. Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin email 5103  B261
originál Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

 

Spotřebitelské vědy

email 5103  B261
originál Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D. Technologie ovoce a zeleniny email 3013 B266 
 originál Ing. Eva Šviráková, Ph.D.

Mikrobiologie

 email 3004 B270 
originál Ing. Lenka Votavová, Ph.D.

Principy úchovy potravin

 

Balení potravin

 

Nezávislá obalová laboratoř

email 3083 B264A
 

Odborní pracovníci

  Jméno

Zaměření

E-mail Tel.
+420 220 44
Místnost
originál

Ing. Adéla Grégrová, Ph.D.

(mateřská dovolená)

Analýza potravin

 

Autenticita potravin

email 3064 B262 
 šířka 215px  Ing. Václav Pohůnek  Technologie ovoce a zeleniny email   3246 B260 
 šířka 215px  Ing. Tereza Škorpilová  Technologie masa email  3003   B259
originál Ing. Petra Šotolová Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin email 5103 B261 
originál Ing. Eliška Václavíková, Ph.D.

Balení potravin

 

Nezávislá obalová laboratoř

 

Elektromigrační metody

email 3015  B264B
Aktualizováno: 9.8.2017 14:55, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi