Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Poradenství a servis → Bezpečnost potravin
iduzel: 7308
idvazba: 8251
šablona: stranka
čas: 21.11.2017 10:54:01
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečnost potravin

V oblasti bezpečnosti potravin katedra nabízí:
 
  • Kompletní poradenství při zavádění HACCP, splnění požadavků mezinárodních standardů BRC a IFS.
  • Předaudity (zhodnocení situace ve vašem podniku). Příprava dokumentace HACCP
  • Zavádění plánu HACCP (školení pracovníků)
  • Předcertifikační audity
  • Vnitřní audity

Služby jsou určeny zejména:
 
  • Výrobcům potravin
  • Provozovnám společného stravování
  • Prodejcům a distributorům potravin

Náš ústav úzce spolupracuje s mezinárodními i národními certifikačními společnostmi a některými poradenskými firmami.
 
 
Od roku 1997 jsme spolupracovali s řadou významných výrobců a distributorů potravin a provozovatelů stravovacích služeb, a to nejen v oblasti HACCP.

Potravinářská komora ČR, SOCR, Státní zdravotní ústavy, Hamé Babice, Stock Plzeň, Spak, Poděbradka, Pivovary Staropramen, Interspar, Eurest, Nemocnice Beroun, nemocnice Brandýs nad Labem, Nemocnice Hořovice, Menza Strahov, Abasto, VOG, Nemocnice Mladá Boleslav, Menza Plzeň, Michel catering, Frape Foods, Raps CZ, Unilever, Lonza Biotech, Penam, Merac, ATLANTIK PRODUKT Třešňák, Probio, Včelpo, Pragosoja, Esso, Interfood, COOP, Delvita, Tesco Stores, Olma Olomouc.


Pracovníci našeho ústavu se také podíleli na tvorbě praktických příruček pro výrobce potravin, provozovatele veřejného stravování a pro distribuci potravin.

Aktualizováno: 13.5.2015 10:50, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi