Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Studium → Bakalářské studium
iduzel: 7190
idvazba: 8086
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 01:10:42
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7190
idvazba: 8086
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/bcstudium'
iduzel: 7190
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7190
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bakalářské studium

První ročník bakalářského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Produkce potravinářských surovin letní 2/0 Zk 3

 

Druhý ročník bakalářského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Potravinářské technologie a biotechnologie letní 3/0 Zk 3
Exkurze  letní    

Třetí ročník bakalářského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Principy úchovy a balení potravin zimní 2/1 z+Zk 4
Technologie potravin letní 5/1 Zk 7

 

Témata bakalářských prací vypsaných Ústavem konzervace potravin na akademický rok 2017/18 jsou uvedena zde.

Studenti se na vybrané téma přihlásí u vedoucího příslušné práce (osobně, mailem nebo telefonicky). Vedoucí práce následně zapíše vybraného studenta na zvolené  téma do Studentského informačního systému.

Informace k psaní a odevzdání bakalářské práce najdete na stránkách intranetu v sekci Bakalářské studium.

 

Okruhy ke státním závěrečným zkouškám pro bakalářský studijní program:

Potravinářská a biochemická technologie (obor Technologie potravin)

Aktualizováno: 19.11.2020 13:15, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi