Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Principy úchovy potravin
iduzel: 7649
idvazba: 8660
šablona: stranka
čas: 20.4.2024 04:18:37
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7649
idvazba: 8660
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/mgrstudium/prvni-rocnik/principy'
iduzel: 7649
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7192/7625/7649
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Principy úchovy potravin

Sylabus předmětu

Pro více informací navštivte e-learning k tomuto předmětu.

Aktualizováno: 14.9.2020 09:21, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi