Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Granty a projekty
iduzel: 7108
idvazba: 7988
šablona: stranka
čas: 17.8.2017 05:44:21
verze: 3780
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Granty a projekty jichž je ústav hlavním řešitelem nebo spoluřešitelem

Identifikace zdravotních rizik z potravinářských obalů na bázi papíru a lepenek

(Projekt MZ IGA č. NT14375, doba řešení 2013 - 2015) 

 

Vývoj nových potravin na bázi vedlejších produktů potravinářského průmyslu 

(Projekt TAČR, č. TA04011188, doba řešení: 2014-2017)

 

Poloprovozy/Ověřené technologie

 

Metody a kritéria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

(Projekt programu Výzkum v agrárním komplexu, VAK, Ministerstva Zemědělství, doba řešení: 2009-2013)

 

Vliv technologického zpracování na osud nutričně významných látek a kontaminantů v dětské a kojenecké výživě

(Projekt MŠMT NPV II. č. 2B06118, doba řešení: 2006-2011)

Aktualizováno: 3.2.2016 08:46, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi