Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Výzkum
iduzel: 7115
idvazba: 7995
šablona: stranka
čas: 21.11.2017 10:47:53
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Výzkum

Vybrané projekty

  • Analytické metody pro řešení možnosti průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit, vývoj metod k posouzení autenticity potravinářských výrobků s podílem vajec.
  • Studium přípravy a vlastností susceptorů (Obaly pro mikrovlnný ohřev).
  • Vliv vysokého hydrostatického tlaku na složky potravin, mikroorganismy, enzymy.
  • Hygienické aspekty potravinářských obalů.
  • Možnosti aktivní funkce obalu při prodlužování skladovatelnosti potravin v důsledku imobilizace bioaktivních činidel na obalový materiál.
  • Využití elektromigračních metod v analýze potravin.
  • Dekontaminace povrchu masa a zeleniny.
  • Vliv technologie zpracování na antioxidační vlastnosti výrobků z ovoce a zeleniny.
  • Využití prediktivní mikrobiologie při analýze rizik.
  • Metody zajištění stability kyselých potravin.
  • Minimální ošetření ovoce a zeleniny.
  • Biodegradovatelné obaly.
Aktualizováno: 11.10.2014 15:50, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi