idvazba: 53792
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 23:15:14
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type=seminare-ukp
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 53792
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/analyzy/seminare'
iduzel: 47183
path: 8548/6996/6998/7011/7099/47183
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Semináře UKP
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II
Popis semináře: | Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství. Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě! | ||||||||||||||||||||||
Program: |
| ||||||||||||||||||||||
Volitelné součásti semináře: | Součástí semináře nejsou žádné workshopy, prosím, vyplňte X do přihlášky. | ||||||||||||||||||||||
Přednášející: | doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.; Ing. Dana Gabrovská, Ph.D.; doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.; Ing. Marcela Sluková, Ph.D.; doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA; Ing. Irena Němečková, Ph.D.; Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.; Ing. Jan Pivoňka, Ph.D. | ||||||||||||||||||||||
Datum konání: | 09.09.2020 | ||||||||||||||||||||||
Čas konání: | 10:00-15:00 | ||||||||||||||||||||||
Přihlašování do: | 10. září 2020 10:00 | ||||||||||||||||||||||
Místo konání: | Národní zemědělské muzeum, s. p. o., velký sál, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7 | ||||||||||||||||||||||
Kontakt - další informace: | Projekt č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“. |