Prosím počkejte chvíli...
stdClass Object
(
    [nazev] => Ústav konzervace potravin
    [adresa_url] => 
    [api_hash] => 
    [seo_desc] => Ústav konzervace potravin; VŠCHT Praha; ukp; technologie zpracování; ovoce zelenina; technologie masa; falšování potravin
    [jazyk] => 
    [jednojazycny] => 
    [barva] => 
    [indexace] => 1
    [obrazek] => 
    [ga_force] => 
    [cookie_force] => 
    [secureredirect] => 
    [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8
    [ga_account] => UA-10822215-6
    [ga_domain] => 
    [ga4_account] => 
    [gtm_id] => 
    [gt_code] => 
    [kontrola_pred] => 
    [omezeni] => 0
    [pozadi1] => 
    [pozadi2] => 
    [pozadi3] => 
    [pozadi4] => 
    [pozadi5] => 
    [robots] => 
    [htmlheaders] => 
    [newurl_domain] => 'ukp.vscht.cz'
    [newurl_jazyk] => 'cs'
    [newurl_akce] => '[cs]'
    [newurl_iduzel] => 
    [newurl_path] => 8548/6996/6998
    [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS
    [iduzel] => 6998
    [platne_od] => 11.07.2019 13:00:00
    [zmeneno_cas] => 11.07.2019 13:00:34.601386
    [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Antonín Mareš
    [canonical_url] => 
    [idvazba] => 7874
    [cms_time] => 1711701986
    [skupina_www] => Array
        (
        )

    [slovnik] => stdClass Object
        (
            [logo_href] => /
            [logo] => 
            [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve
            [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/pages/%C3%9Astav-konzervace-potravin/163089423730756
            [social_tw_odkaz] => 
            [social_yt_odkaz] => 
            [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A
[paticka_budova_a_popis] => Rektorát
oddělení komunikace
Vchod do budovy A
[paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B [paticka_budova_b_popis] => Ústav konzervace potravin
Nezávislá obalová laboratoř
[paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C [paticka_budova_c_popis] => Vchod do budovy C
[paticka_budova_1_nadpis] => Národní technická knihovna
[paticka_budova_1_popis] => [paticka_budova_2_nadpis] => Vchod k nám do budovy B [paticka_budova_2_popis] => [paticka_adresa] => Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Lukas.Vapenka@vscht.cz [social_fb_title] => Facebook ústavu [social_tw_title] => [social_yt_title] => [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP [autor] => Autor [aktualizovano] => Aktualizováno [zobrazit_kalendar] => zobrazit kalendář [more_info] => více informací [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [adresa_url] => [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [navaznosti] => Navazující studium v oborech [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [fakulta_FPBT] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [studijni_program] => Studijní program: [obory] => Obory: [archiv_novinek] => Archiv novinek [submenu_novinky_rok_title] => Zobrazit novinky na daný rok [paticka_mapa_alt] => [den_kratky_4] => čt [den_kratky_5] => pá [den_kratky_2] => út [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [novinky_archiv] => Archiv novinek [den_kratky_3] => st [den_kratky_1] => po [den_kratky_6] => so [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [fakulta_FPBT_odkaz] => http://fpbt.vscht.cz/ [paticka_mapa_odkaz] => [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Prosím počkejte chvíli... [odpocet_dny] => dny [odpocet_hodiny] => hodiny [odpocet_minuty] => minuty [odpocet_vteriny] => vteřiny [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google [social_in_odkaz] => [stahnout] => [social_li_odkaz] => [den_kratky_0] => ) [poduzel] => stdClass Object ( [7010] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7014] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7014 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-main] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7015] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7015 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-top] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7016] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7016 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-jazyky] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 7010 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/7010 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[cs]/7010 [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7011] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7093] => stdClass Object ( [nazev] => O ústavu [seo_title] => O ústavu [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7093 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/o-ustavu [skupina_www] => Array ( ) [url] => /o-ustavu [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [48250] => stdClass Object ( [nazev] => Food technology, food quality [seo_title] => Food technology, food quality [seo_desc] => úchova potravin, nové trendy, food quality, food technology [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => atom [obrazek] => 0002~~88hJLMs7vFYhOz8vLbUoNe9IL4hXfHhhDgA.jpg [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>

Nové trendy v úchově potravin

     08. 02. 2024 09:00-17:00

/    Národní konference

=    Sborník příspěvků s ISBN

-    Vídeňská 1083, 142 20 Praha 4

n    Ústav konzervace potravin

     Vložné: 3 900 Kč bez DPH 

r    Student: 3 000 Kč bez DPH

Přihlášení

Přihlašujte se prosím v elektronickém systému

 

Program

      Food technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin

Konference Food technology, food quality navazuje na tradici Konzervárensko-potravinářských dnů, na jejichž odborném zajištění se Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha pravidelně podílel. Původní obsah věnovaný zejména problematice úchovy potravin jsme obohatili i o témata kvality potravin v širším kontextu. Vývoj nových technologií a produktů je pro potravinářský průmysl otázkou konkurenceschopnosti a role výzkumných týmů je v této oblasti nezanedbatelná. Proto je konference určena nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářského průmyslu, odborným zaměstnancům státní správy a dalším zájemcům o danou problematiku. Věříme, že společná konference vytvoří příležitost nejen pro rozšíření povědomí o aktuálních tématech potravinářského výzkumu, ale pomůže i posílit spolupráci mezi výzkumnou a aplikační sférou. Můžete se těšit na vybrané přednášky konference:

09:00 – 09:30

Registrace, káva a drobné občerstvení

09:30 – 10:00

Úvodní blok

09:30 – 09:40

Úvodní slovo

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., VŠCHT Praha

09:40 – 09:50

Spolupráce Ministerstva zemědělství s Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA)

Ing. Ondřej Horák, Ministerstvo zemědělství České republiky

09:50 – 10:00

Aktuální dění v potravinářském průmyslu

Ing. Jan Pivoňka, Potravinářská komora České republiky

10:00 – 10:50

Dopolední blok I

10:00 – 10:20

Cirkulární Česko 2040 – implementace v potravinářském a obalovém průmyslu

Ing. Bc. Jan Maršák, Ph.D., Ministerstvo životního prostředí

10:20 – 10:40

Implementace průmyslu 4.0 do potravinářského průmyslu

Prof. Ing. Tomáš Jirout, Ph.D./doc. Ing. Jan Skočilas, Ph.D., ČVUT Praha

10:40 – 10:50

Diskuze k bloku

10:50 – 11:20

Přestávka na kávu a občerstvení

11:20 – 12:30

Dopolední blok II: Bezpečnost obalových materiálů

11:20 – 11:40

Environmentální aspekty obalů z pohledu LCA

prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA, VŠCHT Praha

11:40 – 12:00

Zdravotní bezpečnost materiálů používaných jako alternativy

k plastovým výrobkům

Ing. Jitka Sosnovcová, SZÚ Praha

12:00 – 12:20

Možnosti recyklace plastů pro jejich opětovné použití při kontaktu

s potravinami

Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., VŠCHT Praha

12:20 – 12:30

Diskuze k bloku

12:30 – 13:30

Oběd

13:30 – 14:50

Odpolední blok I: Novinky v potravinářském oboru

13:30 – 13:50

MOSH/MOAH Testing and Evaluation

Ruben Thomaes, Eurofins

13:50 – 14:10

Plýtvání potravinami a kdo za něj může: maloobchodníci, nebo spotřebitelé?

Ing. Jiří Zeman, Ph.D., VŠE Praha

14:10 – 14:30

Novinky v oblasti potravinářské legislativy

Mgr. Adéla Paďourková, Potravinářská komora ČR

14:30 – 14:40

Revízia "raňajkových" smerníc

Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Trnavská univerzita v Trnave

14:40 – 14:50

Diskuze k bloku

14:50 – 15:20

Přestávka na kávu a občerstvení

15:20 – 16:30

Odpolední blok II: Rizika kontaminace v potravinářství

15:20 – 15:40

Organické kontaminanty v potravinách: aktuální témata a výzvy

prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D., VŠCHT Praha

15:40 – 15:50

Možnosti a limitujúce faktory odstraňovania karcinogénnych látok z potravín

prof. Ing. Peter Šimko, DrSc., Slovenská Technická Univerzita v Bratislave

15:50 – 16:00

Mikrobiota mletého masa v modifikované atmosféře

doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA, Veterinární univerzita Brno

16:00 – 16:20

Rizika hnojení kaly pro potravní řetězec

Dr. Ing. Jaroslav Moško, Ph.D., Ústav chemických procesů AV ČR

16:20 – 16:30

Diskuze k bloku

16:30 – 19:00

Mini banket

Akce se koná pod záštitou ministra zemědělství ČR a prezidentky Potravinářské komory ČR.

Mediálními partnery jsou:

 ◳ Časopis Maso (jpg) → (šířka 215px)    ◳ Potravinářská Revue (jpg) → (šířka 215px)

 ◳ Potravinářskáý zpravodaj (jpg) → (šířka 215px)

 ◳ Společnost pro Výživu (jpg) → (šířka 215px)

 

Aktivní účast

Máte zájem na konferenci prezentovat Vaši práci? Podívejte se na informace o aktivní účasti.

Pro firmy

Chcete se stát partnerem konference? Podívejte se na informace pro firmy.

Vědecký a organizační výbor

Předsedou vědeckého výboru je prof. Ing. František Kvasnička, CSc. z VŠCHT Praha. Členové vědeckého výboru budou posuzovat zaslané příspěvky.

Kudy k nám

Konference se koná v budově Ústavu molekulární genetiky AV ČR, Vídeňská 1083, Praha 4.

Parkování je možné v areálu Ústavu molekulární genetiky AV ČR , při vjezdu je nutné nahlásit na vrátnici účel vjezdu nebo vstupu, tedy účast na konferenci Food technology, food quality.

GPS souřadnice

Loc: 50.017854, 14.466685 (vjezd do areálu)

Loc: 50.014703, 14.465250 (budova ústavu)

Metro a autobus

Metrem do stanice „Kačerov“ (linka C), dále autobusem č. 138 ve směru „Ústavy Akademie věd“ na konečnou stanici.

Metrem do stanice „Budějovická“, dále autobusem č. 193 ve směru „Šeberák“ na zastávku „Zelené domky“, pak 150 m pěšky zpět, odbočit vlevo a dalších 100 m k vrátnici areálu.

Foto budovy (originál)

Mapka 1 (originál)

Mapka 2 (originál)

Kontakt

V případě dotazů, prosím, kontaktujte:

Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.

e     +420 220 44 3003

b      foodtechqual@vscht.cz

[submenuno] => 1 [urlnadstranka] => [iduzel] => 48250 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_obrazek [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7099] => stdClass Object ( [nazev] => Analýzy a servis [seo_title] => Analýzy a servis [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [iduzel] => 7099 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /analyzy [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7017] => stdClass Object ( [nazev] => Ústav konzervace potravin [seo_title] => Ústav konzervace potravin [seo_desc] => Ústav konzervace potravin; VŠCHT Praha; ukp; technologie zpracování; ovoce zelenina; technologie masa; falšování potravin [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Vítáme Vás na internetových stránkách Ústavu konzervace potravin, který je součástí Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

 

[iduzel] => 7017 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7096] => stdClass Object ( [nazev] => Studium [seo_title] => Studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7096 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7097] => stdClass Object ( [nazev] => Věda a výzkum [seo_title] => Věda a výzkum [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7097 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7351] => stdClass Object ( [odkaz] => https://intranet.vscht.cz/bozp [iduzel] => 7351 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /bozp [sablona] => stdClass Object ( [class] => redirect [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7252] => stdClass Object ( [nazev] => Lidé [seo_title] => Lidé [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7252 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/lide [skupina_www] => Array ( ) [url] => /lide [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [47971] => stdClass Object ( [nazev] => Kurzy a poradenství [seo_title] => Kurzy a poradenství [seo_desc] => Kurzy a poradenství; HACCP [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [iduzel] => 47971 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /kurzy [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [8229] => stdClass Object ( [nazev] => Archiv aktualit [seo_title] => Archiv aktualit [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 8229 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/8229 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[cs]/8229 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen (chyba 403) [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>

Nemáte přístup k obsahu stránky.

Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).

[urlnadstranka] => [iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [1485] => stdClass Object ( [nazev] => Stránka nenalezena [seo_title] => Stránka nenalezena (chyba 404) [seo_desc] => Chyba 404 [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Chyba 404

Požadovaná stránka se na webu (již) nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.

Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.  

Děkujeme!

[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 7011 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [61411] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 61411 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /sis [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

DATA


stdClass Object
(
    [nazev] => Food technology, food quality
    [seo_title] => Food technology, food quality
    [seo_desc] => úchova potravin, nové trendy, food quality, food technology
    [autor] => 
    [autor_email] => 
    [perex] => 
    [ikona] => atom
    [obrazek] => 0002~~88hJLMs7vFYhOz8vLbUoNe9IL4hXfHhhDgA.jpg
    [ogobrazek] => 
    [pozadi] => 
    [obsah] => 

Nové trendy v úchově potravin

     08. 02. 2024 09:00-17:00

/    Národní konference

=    Sborník příspěvků s ISBN

-    Vídeňská 1083, 142 20 Praha 4

n    Ústav konzervace potravin

     Vložné: 3 900 Kč bez DPH 

r    Student: 3 000 Kč bez DPH

Přihlášení

Přihlašujte se prosím v elektronickém systému

 

Program

      Food technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin

Konference Food technology, food quality navazuje na tradici Konzervárensko-potravinářských dnů, na jejichž odborném zajištění se Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha pravidelně podílel. Původní obsah věnovaný zejména problematice úchovy potravin jsme obohatili i o témata kvality potravin v širším kontextu. Vývoj nových technologií a produktů je pro potravinářský průmysl otázkou konkurenceschopnosti a role výzkumných týmů je v této oblasti nezanedbatelná. Proto je konference určena nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářského průmyslu, odborným zaměstnancům státní správy a dalším zájemcům o danou problematiku. Věříme, že společná konference vytvoří příležitost nejen pro rozšíření povědomí o aktuálních tématech potravinářského výzkumu, ale pomůže i posílit spolupráci mezi výzkumnou a aplikační sférou. Můžete se těšit na vybrané přednášky konference:

09:00 – 09:30

Registrace, káva a drobné občerstvení

09:30 – 10:00

Úvodní blok

09:30 – 09:40

Úvodní slovo

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., VŠCHT Praha

09:40 – 09:50

Spolupráce Ministerstva zemědělství s Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA)

Ing. Ondřej Horák, Ministerstvo zemědělství České republiky

09:50 – 10:00

Aktuální dění v potravinářském průmyslu

Ing. Jan Pivoňka, Potravinářská komora České republiky

10:00 – 10:50

Dopolední blok I

10:00 – 10:20

Cirkulární Česko 2040 – implementace v potravinářském a obalovém průmyslu

Ing. Bc. Jan Maršák, Ph.D., Ministerstvo životního prostředí

10:20 – 10:40

Implementace průmyslu 4.0 do potravinářského průmyslu

Prof. Ing. Tomáš Jirout, Ph.D./doc. Ing. Jan Skočilas, Ph.D., ČVUT Praha

10:40 – 10:50

Diskuze k bloku

10:50 – 11:20

Přestávka na kávu a občerstvení

11:20 – 12:30

Dopolední blok II: Bezpečnost obalových materiálů

11:20 – 11:40

Environmentální aspekty obalů z pohledu LCA

prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA, VŠCHT Praha

11:40 – 12:00

Zdravotní bezpečnost materiálů používaných jako alternativy

k plastovým výrobkům

Ing. Jitka Sosnovcová, SZÚ Praha

12:00 – 12:20

Možnosti recyklace plastů pro jejich opětovné použití při kontaktu

s potravinami

Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., VŠCHT Praha

12:20 – 12:30

Diskuze k bloku

12:30 – 13:30

Oběd

13:30 – 14:50

Odpolední blok I: Novinky v potravinářském oboru

13:30 – 13:50

MOSH/MOAH Testing and Evaluation

Ruben Thomaes, Eurofins

13:50 – 14:10

Plýtvání potravinami a kdo za něj může: maloobchodníci, nebo spotřebitelé?

Ing. Jiří Zeman, Ph.D., VŠE Praha

14:10 – 14:30

Novinky v oblasti potravinářské legislativy

Mgr. Adéla Paďourková, Potravinářská komora ČR

14:30 – 14:40

Revízia "raňajkových" smerníc

Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Trnavská univerzita v Trnave

14:40 – 14:50

Diskuze k bloku

14:50 – 15:20

Přestávka na kávu a občerstvení

15:20 – 16:30

Odpolední blok II: Rizika kontaminace v potravinářství

15:20 – 15:40

Organické kontaminanty v potravinách: aktuální témata a výzvy

prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D., VŠCHT Praha

15:40 – 15:50

Možnosti a limitujúce faktory odstraňovania karcinogénnych látok z potravín

prof. Ing. Peter Šimko, DrSc., Slovenská Technická Univerzita v Bratislave

15:50 – 16:00

Mikrobiota mletého masa v modifikované atmosféře

doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA, Veterinární univerzita Brno

16:00 – 16:20

Rizika hnojení kaly pro potravní řetězec

Dr. Ing. Jaroslav Moško, Ph.D., Ústav chemických procesů AV ČR

16:20 – 16:30

Diskuze k bloku

16:30 – 19:00

Mini banket

Akce se koná pod záštitou ministra zemědělství ČR a prezidentky Potravinářské komory ČR.

Mediálními partnery jsou:

 ◳ Časopis Maso (jpg) → (šířka 215px)    ◳ Potravinářská Revue (jpg) → (šířka 215px)

 ◳ Potravinářskáý zpravodaj (jpg) → (šířka 215px)

 ◳ Společnost pro Výživu (jpg) → (šířka 215px)

 

Aktivní účast

Máte zájem na konferenci prezentovat Vaši práci? Podívejte se na informace o aktivní účasti.

Pro firmy

Chcete se stát partnerem konference? Podívejte se na informace pro firmy.

Vědecký a organizační výbor

Předsedou vědeckého výboru je prof. Ing. František Kvasnička, CSc. z VŠCHT Praha. Členové vědeckého výboru budou posuzovat zaslané příspěvky.

Kudy k nám

Konference se koná v budově Ústavu molekulární genetiky AV ČR, Vídeňská 1083, Praha 4.

Parkování je možné v areálu Ústavu molekulární genetiky AV ČR , při vjezdu je nutné nahlásit na vrátnici účel vjezdu nebo vstupu, tedy účast na konferenci Food technology, food quality.

GPS souřadnice

Loc: 50.017854, 14.466685 (vjezd do areálu)

Loc: 50.014703, 14.465250 (budova ústavu)

Metro a autobus

Metrem do stanice „Kačerov“ (linka C), dále autobusem č. 138 ve směru „Ústavy Akademie věd“ na konečnou stanici.

Metrem do stanice „Budějovická“, dále autobusem č. 193 ve směru „Šeberák“ na zastávku „Zelené domky“, pak 150 m pěšky zpět, odbočit vlevo a dalších 100 m k vrátnici areálu.

Foto budovy (originál)

Mapka 1 (originál)

Mapka 2 (originál)

Kontakt

V případě dotazů, prosím, kontaktujte:

Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.

e     +420 220 44 3003

b      foodtechqual@vscht.cz

[submenuno] => 1 [urlnadstranka] => [newurl_domain] => 'ukp.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '/konference' [newurl_iduzel] => 48250 [newurl_path] => 8548/6996/6998/7011/48250 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 48250 [platne_od] => 05.02.2024 05:49:00 [zmeneno_cas] => 05.02.2024 05:56:21.74854 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Lukáš Vápenka [canonical_url] => [idvazba] => 54571 [cms_time] => 1711704113 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => stdClass Object ( [48268] => stdClass Object ( [nazev] => Aktivní účast [seo_title] => Aktivní účast [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [poduzel] => stdClass Object ( [48269] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 48269 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [48273] => stdClass Object ( [nazev] => Pokyny autorům přednáškové sekce [seo_title] => Pokyny autorům přednáškové sekce [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => bublina [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>

Následují pokyny autorům pro tvorbu přednášek a příspěvků do sborníku, které budou prezentovány na této konferenci.

1.    Jazyk

Oficiálním jazykem konference je čeština.

 2. Délka  a časový limit prezentace

Prezentace přednášek se výhradně řídí časovým harmonogramem a programem konference. Celkový čas vyhrazený přednášce zahrnuje čas na prezentaci včetně diskuzí; 20 minut pro keynote přednášku a 10 minut pro standardní přednášku. Čas vyhrazený na přednášku bude striktně hlídán předsedou panelu.

 3. Formát

Prezentace by měla být ve formátu Microsoft PowerPoint (verze Microsoft Office 2003 a novější) a nahrány na přenosné USB zařízení.

Doporučení:

  • Přednostní formát prezentace by měl být 16:9 (promítací zařízení je ve formátu 16:9); formát 4:3 je také možné využít, ale organizátor neručí za kvalitu promítání.
  • Velikost písma by měla být nejméně 32 pro nadpisy a 24 pro standardní text.

 4. Předání prezentace  

Přednášející budou vyzváni odevzdat svoji prezentaci v alokovaném čase určený organizátorem, zpravidla 15 minut před zahájením přednáškové sekce.

5. Sborník příspěvků s ISBN

 V rámci konference vznikne sborník příspěvků, ke každému příspěvku je nutné zaslat fulltext do 20. 01. 2024

Pokyny pro psaní fulltextu:

  • Minimálně 4 strany, formát A4, strany nečíslovat!
  • Vzor pro fulltext (s požadovaným formátováním) určený k doplnění autorova textu ke stažení ZDE.

V případě další dotazů neváhejte kontaktovat organizátory na  e-mailu foodtechqual@vscht.cz.

[urlnadstranka] => [iduzel] => 48273 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/aktivni-ucast/48273 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [48272] => stdClass Object ( [nazev] => Pokyny autorům posterové prezentace [seo_title] => Pokyny autorům posterové prezentace [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => dokument [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>

Účelem tohoto dokumentu je poskytnout pokyny autorům pro tvorbu posterů, které budou prezentovány na této konferenci.

 1. Jazyk

Oficiálním jazykem konference je čeština.

2. Poster

K prezentaci v posterové sekci, prosíme, dbejte následujících pokynů:

POSTER ROZMĚRY

Každému autorovi bude přidělena jedna prezentační plocha o rozměru 125 cm (výška) x 95 cm (šířka). Doporučujeme, aby autoři dodrželi formát A0, což odpovídá rozměrům 1189 mm (výška) x 841 mm (šířka).

Každá prezentační plocha bude očíslovaná v horním levém/pravém rohu. Ujistěte se, abyste umístili svůj poster na prezentační plochu s číslem odpovídající číslu Vašeho příspěvku uvedeného ve finální verzi programu, který obdržíte při zahájení konference.

Špendlíky na připojení posteru k prezentační desce budou poskytnuty organizátory.

OBSAH

Obsah Vašeho posteru (text, obrázky, grafy) by měly být čitelné ze vzdálenosti 1,5 m.

Obsah posterového sdělení by měl být stručný a výstižný. Využijte krátkých frází a odrážky pro přehlednost. Vyhýbejte se dlouhých výpravných textů bez formátování.

Postery a jejich prezentace by měly být koncipovány v následujícím formátu:

  • Abstrakt: Výstižný souhrn problematiky, metody a výsledků. Umístěte jej v levém horním rohu prezentační plochy.
  • Úvod: Stručný přehled do problematiky prezentované práce.
  • Metody: Stručný popis metodiky a metody měření (přístroje a zařízení), materiálu, vzorků, a zpracování dat.
  • Výsledky: Grafy, spektra, tabulky, obrázky atd. s minimem textu k popisu výsledků.
  • Závěr: Stručný a výstižný popis výsledků. Je též možné uvést doporučení pro budoucí výzkum dané problematiky.

 

Autoři jsou povinni prezentovat svoji práci v sekcích určené k posterové prezentaci.

TIŠTĚNÁ DOKUMENTACE

Autoři mohou během své prezentace využívat i tištěných dokumentů např. A4 verze posterů, grafy, obrázky tabulky atd.

3. Sborník příspěvků s ISBN

 V rámci konference vznikne sborník příspěvků, ke každému příspěvku je nutné zaslat plný text sdělení do 20. 01. 2024.

Pokyny pro psaní fulltextu:

  • Minimálně 4 strany, formát A4, strany nečíslovat!
  • Vzor pro fulltext (s požadovaným formátováním) určený k doplnění autorova textu ke stažení ZDE.

V případě další dotazů neváhejte kontaktovat organizátory na e-mailu foodtechqual@vscht.cz.

[urlnadstranka] => [iduzel] => 48272 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/aktivni-ucast/48272 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 48268 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/aktivni-ucast [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [52309] => stdClass Object ( [nazev] => Sborníky příspěvků [barva_pozadi] => cervena [uslideru] => false [text] => [poduzel] => stdClass Object ( [76013] => stdClass Object ( [akce] => Sborník 2024 [objekt] => [odkaz] => /files/uzel/0076013/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAQA.pdf [iduzel] => 76013 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [60905] => stdClass Object ( [akce] => Sborník 2022 [objekt] => [odkaz] => /files/uzel/0060905/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAgA.pdf [iduzel] => 60905 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [52310] => stdClass Object ( [akce] => Sborník 2020 [objekt] => [odkaz] => /files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf [iduzel] => 52310 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 52309 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infobox [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [54009] => stdClass Object ( [nazev] => Fotogalerie [barva_pozadi] => modra [uslideru] => false [text] => [poduzel] => stdClass Object ( [54010] => stdClass Object ( [akce] => Rok 2020 [objekt] => [odkaz] => //ukp.vscht.cz/konference/54011 [iduzel] => 54010 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [64564] => stdClass Object ( [akce] => Rok 2022 [objekt] => [odkaz] => //ukp.vscht.cz/konference/64565 [iduzel] => 64564 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 54009 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infobox [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [47368] => stdClass Object ( [nazev] => Přihlašování na konferenci [seo_title] => Přihlašování [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [poduzel] => stdClass Object ( [47369] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type=konference-ukp [urlwildcard] => [iduzel] => 47369 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [iduzel] => 47368 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/prihlasovani [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [48282] => stdClass Object ( [nazev] => Kontakt [seo_title] => Kontakt [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] =>

V případě dotazů, prosím kontaktujte:

Ing. Tereza Škorpilová

T: +420 220 44 3003

E: skorpilt@vscht.cz

[ikona] => telefon-zvoni [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] => [urlnadstranka] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 48282 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/kontakt [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [48278] => stdClass Object ( [nazev] => Kudy k nám [seo_title] => Kudy k nám [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] =>

Místo konání: Ústav molekulární genetiky AV ČR, Vídeňská 1083, Praha 4

Parkování: v areálu AV ČR je dostatečná kapacita, nahlásit na vrátnici účel vjezdu nebo vstupu.

nutné dodat na vrátnici seznam účastníků!!!!

GPS

Loc: 50.017854, 14.466685 (vjezd do areálu)

Loc: 50.014703, 14.465250 (budova ústavu)

 

Metro a bus

Metrem do stanice „Kačerov“ (linka C), dále busem č. 138 ve směru „Ústavy Akademie věd“ na konečnou.

Metrem do stanice „Budějovická“, dále busem č. 193 ve směru „Šeberák“ na zastávku „Zelené domky“, pak 150 m pěšky zpět, odbočit vlevo a dalších 100 m k vrátnici areálu.

Foto budovy (originál)

Mapka 1 (originál)

Mapka 2 (originál)

[ikona] => lupa-plus [obrazek] => [obsah] => [urlnadstranka] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 48278 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/48278 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [48274] => stdClass Object ( [nazev] => Pro firmy [seo_title] => Pro firmy [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] =>

Staňte se partnerem konference a představte Vaši firmu!

 

Bronzový partner

  • 1 vstup zdarma
  • logo ve sborníku a na webu
  • možnost distribuce vlastních propagačních materiálů
  • vložné 7 500 Kč

Stříbrný partner

  • 2 vstupy zdarma
  • logo ve sborníku a na webu
  • možnost distribuce vlastních propagačních materiálů
  • vlastní stánek
  • vložné 15 000 Kč

Zlatý partner

  • 3 vstupy zdarma
  • logo ve sborníku a na webu
  • vlastní stánek
  • možnost distribuce vlastních propagačních materiálů
  • strana A5 ve sborníku na reklamu
  • propagační materiály k  projekci během přestávek
  • vložné 25 000 Kč

 

Kontakt

b       foodtechqual@vscht.cz

[ikona] => rss [obrazek] => 0001~~KyjKV0jLLMqtBAA.jpg [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] => [urlnadstranka] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 48274 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/pro-firmy [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_obrazek_vertical [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [48277] => stdClass Object ( [nazev] => Vědecký a organizační výbor (Committee) [seo_title] => Vědecký a organizační výbor (Committee) [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] =>

Vědecký výbor

prof. Ing. František Kvasnička, CSc., VŠCHT Praha                           předseda vědeckého výboru

doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., VŠCHT Praha

prof. Ing. Tomáš Jirout, Ph.D., ČVUT Praha

doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA, VETUNI Brno

prof. Ing. Lenka Kouřimská Ph.D., ČZU Praha

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., VŠCHT Praha

doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D., JU České Budějovice

doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D., VŠCHT Praha

 

Organizační výbor

doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.

Ing. Iveta Horsáková, Ph.D.

Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.

Ing. Eva Rudolfová

doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.

Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.

Ing. Zdeňka Urbančíková

Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.

[ikona] => uzivatel [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] => [urlnadstranka] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 48277 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/vedecky-vybor [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [48252] => stdClass Object ( [nazev] => Odkazy [barva_pozadi] => cervena [uslideru] => true [text] => [poduzel] => stdClass Object ( [48253] => stdClass Object ( [akce] => Přihlášení [objekt] => [odkaz] => #prihlaseni [iduzel] => 48253 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [48254] => stdClass Object ( [akce] => Program konference [objekt] => [odkaz] => #predbezny-program [iduzel] => 48254 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [48255] => stdClass Object ( [akce] => Aktivní účast [objekt] => [odkaz] => #aktivni-ucast [iduzel] => 48255 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [48256] => stdClass Object ( [akce] => Pro firmy [objekt] => [odkaz] => #pro-firmy [iduzel] => 48256 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [48258] => stdClass Object ( [akce] => Kudy k nám [objekt] => [odkaz] => #kudy-k-nam [iduzel] => 48258 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [48259] => stdClass Object ( [akce] => Kontakt [objekt] => [odkaz] => #kontakt [iduzel] => 48259 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 48252 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infobox [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [48264] => stdClass Object ( [nazev] => Přihlášení [seo_title] => Přihlášení [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 48264 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/48264 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [48251] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [48260] => stdClass Object ( [nadpis] => [popis] => [platne_od] => [platne_do] => [odkaz] => [text_odkazu] => [obrazek_pozadi] => 0010~~c0rMy0stUjAyMDJR0FXIS1TIyEksy8tUKC4pSszLLlUoLS5JLCtVyFTIzs9LSy1KzUtOVQAA.png [barva_textu] => [iduzel] => 48260 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => slider [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [iduzel] => 48251 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => slider [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [52311] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [52312] => stdClass Object ( [nazev] => Sborník 2020 [ikona] => [autor] => [kod] => [platne_od] => [platne_do] => [keywords] => [popis] => [iduzel] => 52312 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/sbornik-2020 [sablona] => stdClass Object ( [class] => dokument [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [60906] => stdClass Object ( [nazev] => Sborník 2022 [ikona] => [autor] => [kod] => [platne_od] => [platne_do] => [keywords] => [popis] => [iduzel] => 60906 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference/sbornik-2022 [sablona] => stdClass Object ( [class] => dokument [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 52311 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => dokumenty [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_obrazek [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )


KódASCDESC NázevASCDESC Platné odASCDESC Platné doASCDESC
Sborník 2020
Sborník 2022

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi