Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Kurzy a poradenství → Kurzy a semináře
iduzel: 47983
idvazba: 53888
šablona: stranka
čas: 19.4.2024 22:37:01
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 47983
idvazba: 53888
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kurzy/kurzy-a-seminare'
iduzel: 47983
path: 8548/6996/6998/7011/47971/47983
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Kurzy UKP

Kurz Termín Cena Přihlašování do Detaily Přihlášení
Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů 28.05.2024 3200 Kč 24.05.2024 23:00 Detail Přihlásit

Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů

 
Popis kurzu:

Cyklus přednášek a praktických ukázek, který je věnován metrologii při výrobě a distribuci potravin.  Kurz je určen osobám, které jsou zodpovědné za metrologii, měření, ověřování a vyhodnocování veličin, které jsou významné pro zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin a pokrmů. Kurz slouží k získání a rozšíření znalostí z oblasti metrologie, měření důležitých veličin.   

Absolventi kurzu získají základní orientaci v problematice úchovy potravin, potravinářské legislativě, technologií výroby a hodnocení zdravotní nezávadnosti potravinářských výrobků a pokrmů.  Absolventi obdrží certifikát o absolvování kurzu.

Program:

9:00– 11: 00 hod

Aktuální metrologická legislativa. Etalony, stanovená měřidla, pracovní měřidla, referenční materiály

Porovnání kalibrace a ověření měřidel. Metrologická evidence, značení měřidel a kalibrační lhůty

Vyhodnocení výsledků kalibračních listů. Otázky a diskuze.

11:30 -13:30 hod

Požadavky norem GFSI (IFS, BRC, FSSC 22000) na měřící a monitorovací zařízení, požadavky na evidenci a ověřování měřidel. Otázky a diskuze.

13:30 – 15:00 hod

Praktické ukázky měření a hodnocení veličin. Hodnocení tepelných zákroků při výrobě potravin a pokrmů. Otázky a diskuze.

Přednášející:doc. Ing. Rudolf Ševčík Ph.D., Ing. Bohumír Blažek
Datum konání: 28.05.2024
Čas konání: 9:00 – 15:00 (přestávka 11:00 -11:30)
Přihlašování do: 24. května 2024 23:00
Cena kurzu: 3200 Kč
Storno podmínky: Přihláška na kurz je závazná. Zrušení je možné nejpozději do 5 pracovních dní před konáním kurzu. V případě neomluvené neúčasti si vyhrazujeme právo účtovat storno poplatek ve výši 50 % ceny kurzu. Vyplněním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami.
Místo konání: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Technická 3, 166 28 Praha
Kontakt - další informace:

Chcete-li se zaregistrovat k tomuto kurzu, vyplňte přihlášku kurzu na odkaze:

https://student.vscht.cz/prijimacky/index.php?do=detail_kurz&cid=229

Dále postupujte podle registračních požadavků Ústavu konzervace potravin. 

Minimální počet účastníků: 5            

Kontakt: Rudolfova Eva (rudolfoe@vscht.cz)

Semináře UKP

Semináře jsou jedním z výsledků projektu QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků, který je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

 

Semináře jsou pro účastníky zdarma.

 

× Nejsou vyhlášené žádné akce.
Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi