Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Kurzy a poradenství → Kurzy a semináře
iduzel: 47983
idvazba: 53888
šablona: stranka
čas: 25.4.2024 20:00:37
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 47983
idvazba: 53888
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kurzy/kurzy-a-seminare'
iduzel: 47983
path: 8548/6996/6998/7011/47971/47983
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Vybrané požadavky na suroviny a obalové materiály. Výběr a hodnocení dodavatelů.

 
Popis kurzu:

Tento kurz je zaměřen na požadavky mezinárodních standardů bezpečnosti potravin GFSI ve vztahu k používaným surovinám a obalovým materiálům a problematice nákupu, výběru a hodnocení dodavatelů surovin, obalů a služeb.  Součástí kurzu jsou požadavky na sestavení specifikací, metody jejich schvalování a požadavky na podobu prohlášení o shodě, metody provádění auditů u dodavatelů, kontroly jednotlivých dodávek surovin a způsoby hodnocení dodavatelů. Jsou prezentovány příklady vzorových dokumentů.

Program:
  • Specifikace surovin a obalových materiálů včetně požadavků na alergeny a GMO (požadavky na obsah specifikací a jejich revizi, prohlášení o shodě pro obalové materiály).
  • Specifikace služeb souvisejících s bezpečností potravin (příklady vybraných služeb a požadovaná náplň jejich specifikací – např. DDD, doprava, praní prádla, odvoz odpadů, externí údržba)
  • Vývoj a modifikace výrobku a vliv na revize stávajících specifikací (postupy založené na analýze nebezpečí, vedení záznamů, testy trvanlivosti, kontrola značení)
  • Výběr a schvalování dodavatelů surovin, obalů a služeb (příklady kritérií pro výběr a schvalování – vzorky, certifikace, audity dodavatelů, samohodnotící dotazníky), požadavky na vedení příslušné dokumentace a příklady vzorových dokumentů.
  • Hodnocení dodavatelů surovin, obalů a služeb (příklady hodnotících kritérií a bodování, kategorizace dodavatelů), požadavky na vedení příslušné dokumentace a příklady vzorových dokumentů.
Přednášející:Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková, Ph.D.
Datum konání: 21.04.2020
Čas konání: 09:00-16:00
Přihlašování do: 17. dubna 2020 10:38
Cena kurzu: 2900 Kč
Storno podmínky: Přihláška na kurz je závazná. Zrušení je možné nejpozději do 5 pracovních dní před konáním kurzu. V případě neomluvené neúčasti si vyhrazujeme právo účtovat storno poplatek ve výši 50 % ceny kurzu. Vyplněním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami.
Místo konání: VŠCHT Praha, Technická 3, 166 28 Praha
Kontakt - další informace:

Veškeré uvedené ceny jsou bez DPH. Vložné je hrazeno buď v hotovosti při prezenci nebo na základě faktury, která je vystavována po konání kurzu. 

 

V ceně kurzu je zahrnuto malé občerstvení včetně oběda.

V rámci kurzu účastníci obdrží tištěné studijní materiály.

Kurz bude zakončen písemným testem.

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování kurzu od Školícího a konzultačního střediska Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění HACCP při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha.

 

V případě dotazů, prosím, kontaktujte:

Ing. Magdaléna Hrubá

+420 220 44 5103

+420 725 916 891

hrubam@vscht.cz

 

Akce je uzavřena
Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi