Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Lidé → Zaměstnanci ústavu
iduzel: 7101
idvazba: 9315
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 08:17:54
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7101
idvazba: 9315
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/lide/zamestnanci'
iduzel: 7101
path: 8548/6996/6998/7011/7252/7101
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Zaměstnanci ústavu

Profesoři a docenti

  Jméno Zaměření E-mail Tel.
+420 220 44
Místnost
šířka 215px prof. Ing. František Kvasnička, CSc.

Procesní analýza potravin

 

Elektromigrační metody

 

Kapalinová chromatografie

email 

5117

B370

originál doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.

Analýza potravin

 

Autenticita potravin

 

Principy úchovy potravin

 

Nezávislá obalová laboratoř

email 3014  B262
originál doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.

Analytická chemie

 

Technologie ovoce a zeleniny

 

Nezávislá obalová laboratoř

 email 3012   B268 
originál doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.

Technologie ovoce a zeleniny

Technologie masa

email 3013 B259A
 

Odborní asistenti a pracovníci

  Jméno

Zaměření

E-mail Tel.
+420 220 44
Místnost
 ◳ Beno (jpg) → (originál) Ing. Filip Beňo, Ph.D. Technologie masa email 3198 B259 
originál Ing. Iveta Horsáková, Ph.D.

Mikrobiologie

 

Odpady v potravinářském komplexu

email 3004 B270 
originál

Ing. Vojtěch Kružík, Ph.D.

Analýza potravin

  

Autenticita potravin

email 3064 B262
Cahlikova ořez (originál) Ing. Naďa Kulišťáková-Cahlíková, Ph.D. Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin email 5103  B261
originál Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

  

Spotřebitelské vědy

email 5103  B261
šířka 215px  Ing. Václav Pohůnek, Ph.D.

 Technologie ovoce a zeleniny

 

Technologie masa

email   31983246 B259 
 ◳ Rudolfova 2 (jpg) → (originál) Ing. Eva Rudolfová

Administrace vědeckých projektů

 

Laboratoře

email  3002  B268
 ◳ Sistkova (jpg) → (originál)  Ing. Iveta Šístková, Ph.D.

Analýza potravin

 

Autenticita potravin

email 3064 B262 
šířka 215px  Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.  Technologie masa email  3003   B266A
 originál Ing. Eva Šviráková, Ph.D.

Mikrobiologie

 email 3004 B270 
 ◳ Urbancikova (jpg) → (originál) Ing. Zdeňka Urbančíková

Odborný pracovník

email  3002  B268
originál Ing. Eliška Václavíková, Ph.D.

Balení potravin

 

Nezávislá obalová laboratoř

 

Elektromigrační metody

email 3015  B264B
originál Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.

Balení potravin

  

Nezávislá obalová laboratoř

email  3083  B264A
originál Ing. Lenka Votavová, Ph.D.

Principy úchovy potravin

 

Balení potravin

 

Nezávislá obalová laboratoř

email 3015 B264B
 
 
Aktualizováno: 5.1.2024 10:34, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi