Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi bakalářského studia 1998-2012 → Rok obhajoby 2002
iduzel: 7588
idvazba: 8582
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 00:43:39
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7588
idvazba: 8582
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventibc/2002'
iduzel: 7588
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7357/7572/7588
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 2002

Jméno Téma práce
Hajíčková Zuzana Využití NIR spektroskopie při detekci falšování výrobků z rajčat
Hálová Jana Hygienické aspekty povrchové dekontaminace zeleniny
Kosejk Martin Současný stav v posuzování celkového životního cyklu obalových prostředků na životní prostředí
Kovářík Josef Vliv skladovacích podmínek na povrchovou kontaminaci zeleniny
Kračmarová Hana Stanovení difuzních koeficientů vybraných konzervačních činidel v polyethylenu
Mittelbach Radek Stanovení přidaného glutamátu v potravinách – porovnání HPLC a kapilární izotachoforézy
Nobar Rani Metody hodnocení antioxidačních vlastností potravin
Stoszková Martina Příprava podkladů pro analýzu rizik ve společném stravování
Šplíchalová Jitka Hodnocení podílu intramuskulárního tuku pomocí VIA

Aktualizováno: 8.10.2014 23:19, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi