Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1961
iduzel: 7456
idvazba: 8435
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 10:06:04
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7456
idvazba: 8435
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1961'
iduzel: 7456
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7456
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 1961

 
Jméno Téma práce
Arvayová H. Příprava a studium vlastností acetoglyceridů vhodných pro obalové účely
Caisová D. Isolace a dělení fenolů a jejich derivátů v produktech suché destilace dřeva
Carbochová J. Vhodná metoda pro stanovení extraktivních a účinných složek cibule
Čížková J. Zjištění optimálních podmínek tepelné úpravy hovězího masa před vlastní
Folvarčný B. Objasnění perspektivního vývoje masného průmyslu v Jihomoravském kraji do r. 1980 hlavně z hlediska rozmístění výrobních kapacit
Fulková M. Technologicko-ekonomické srovnání různých způsobů chlazení špenátu
Hanusová J. Studie odstraňování plynů z ovocných a zeleninových šťáv ultrazvukem
Havlíček J. Možnost sterilace obalových folií z plastických hmot
Horáková E. Homogenizace ovocných a zeleninových šťáv ultrazvukem
Hrstková L. Isolace a dělení karbonylových sloučenin v produktech suché destilace
Ingr I. Ekonomicko-technologický rozbor dosavadních typů linek na zpracování baleného porcovaného masa
Jeřábková H. Vliv technologických postupů při výrobě masných výrobků na životnost sporotvorných zárodků
Kaufmannová M. Imersní zmrazování masa v jedlých obalech
Krumlová M. Obsah tryptofanu a hydroxyprolinu v mase ve vztahu k jeho nutriční hodnotě
Kuchařová J. Předpoklady pro chemické loupání zeleniny zvláště okurek
Libenský J. Použití polyfosfátů při výrobě exportních šunek
Javorská H. Adiabatické chlazení ovocných protlaků a pomazánek
Perglová Z. Technicko-ekonomická studie sklizně a svozu některých druhů zeleniny pro mrazírenské zpracování
Prachařová M. Antioxidační účinek fenolické frakce dřevného octa
Přerostová M. Předpoklady pro konservaci syrových ovocných protlaků cukrem
Punčochářová E. Isolace a identifikace aerobních sporotvorných zárodků z čerstvého masa
Rybář K. Studie podmínek pro sklizně kukuřice ke konzervárenským účelům s ohledem na možnost komplexního využití rostlin
Říhová E. Vhodná metoda pro stanovení kyseliny sorbové
Sigmundová V. Studie o těkání aromatických látek při zahušťování a sušení v konzervárenství
Stejskalová J. Stanovení ukazatelů pro posuzování jakosti zmrazených hotových jídel
Svobodová B. Vhodná metoda pro stanovení extraktivních a účinných látek pepře
Ščibran F. Technologické podklady pro výrobu zeleninových polotovarů
Vranovská J. Studie faktorů ovlivňujících koloidně chemické vlastnosti dřeňových šťáv
Žáčková A. Vhodná metoda pro stanovení dusičnanů a dusitanů v mase a masných výrobcích
Aktualizováno: 8.10.2014 20:58, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi