Jméno | Téma práce |
Bezděk V. | Vliv postmortálních změn v mase na kvalitu masových konzerv |
Flohsová O. | Návrh výroby acetoglyceridů vhodných pro obalové účely |
Gallová E. | Činitelé ovlivňující rehydrataci sublimačně sušeného masa |
Sedláčková J. | Rehydratace základních součástí sublimačně sušené svalové tkáně |
Hoppej L. | Možnost průmyslového zpracování některých druhů zvěřiny |
Opltová L. | Vliv dostupnosti kyslíku na destrukci oxylabilních složek konzervárenského |
Papežová H. | Některé problémy použití vhodných povlaků jako obalů kusovitých potravin |
Srncová V. | Vliv výšky a délky záhřevu na některé látkové složky konzervárenské suroviny |
Vendlová J. | Studium mikroflory některých konzervárenských surovin se zaměřením na fungální kontaminaci |
Doležalová V. | Vliv obsahu bílkovin ve stravě na sérové bílkoviny kojenců |
iduzel: 7468
idvazba: 8452
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 21:14:16
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 8452
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 21:14:16
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7468
idvazba: 8452
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1963'
iduzel: 7468
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7468
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8452
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1963'
iduzel: 7468
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7468
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 1963
Aktualizováno: 8.10.2014 21:10, Autor: Lukáš Vápenka