Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1965
iduzel: 7470
idvazba: 8450
šablona: stranka
čas: 19.4.2024 02:31:42
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7470
idvazba: 8450
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1965'
iduzel: 7470
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7470
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 1965

Jméno Téma práce
Bartošová J. Ochrana oxylabilních složek potravin obalem s ohledem na způsob sdílení kyslíku
Exnerová J. Zmrazování masa v tekutém dusíku
Gajdorus M. Studie o dopravě v konzervárenském závodě
Hadová H. Studie změn obsahu AK vedle anthokyaninů v sublimačně sušených jahodách
Kalač P. Příprava methylglyoxalu a jeho použití při výrobě umělých klihovkových střev
Jordáková Z. Vztah mezi některými analytickými hodnotami a organoleptickými vlastnostmi škvařeného vepřového sádla
Kelarová A. Studie vztahu mezi kyslíkovou depolarizací cínu a retenci kyseliny L-askorbové
Koreň J. Reakce některých podílů oxidovaných lipidů s bílkovinami
Krátký P. Studium povahy nerekonstituovatelných podílů rozpustných kolagenů
Kümmel L. Vliv gama-záření na rehydratační schopnost sublimačně sušeného masa
Minaříková S. Studium vlivu oxidace na fyzikálně-chemické vlastnosti sublimačně sušených
Pavelka J. Vznik a těkání karbonylových sloučenin při termickém zpracování některých druhů zelenin
Píšová V. Studie enzymatické pektolysy při zvýšené teplotě
Severová J. Sledování propustnosti obalů pro kyslík za různých podmínek
Snopová L. Aktivita proteáz v mase
Šikuda F. Aplikace magnetronového prohřívače (VÚVET) na tepelné zpracování masných výrobků
Uhlířová L. Studium antimikrobních účinků diethylesteru kyseliny uhličité
Vorlová B. Stanovení stopového množství selenu v biologickém materiálu
Žilková J. Vzájemné ovlivňování konečné vlhkosti sublimačně sušených složek hotových jídel balených společně v jednom obalu

Aktualizováno: 8.10.2014 21:12, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi