Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1974
iduzel: 7491
idvazba: 8479
šablona: stranka
čas: 18.4.2024 05:19:23
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7491
idvazba: 8479
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1974'
iduzel: 7491
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7476/7491
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 1974

Jméno Téma práce
Bobková L. Homogenizace pomerančových nápojů se zřetelem na stabilizaci emulze éterického oleje
Březinová A. Studium vhodnosti odrůd mrkve pro výrobu dětské výživy z hlediska technologicky významných složek
Dandová E. Sledování některých vlastností žloutkového tuku s ohledem na technologické podmínky
Gavula I. Skladovatelnost smažených a zmrazených výrobků
Hejnová I. Koagulační změny v sušeném vaječném albuminu
Horáčková J. Některé fyzikální a mechanické vlastnosti umělých střev Cutisin
Hrušková J. Studium vhodnosti odrůd jablek pro výrobu dětské výživy z hlediska technologicky významných složek
Jaroš K. Vliv etanolu na vlastnosti sojové bílkoviny
Krčová H. Studium vhodnosti odrůd mrkve pro výrobu dětské výživy z hlediska obsahu některých nutričně významných látek
Meng Chheang E. Balení pražených arašídů se zřetelem na stabilitu tukové složky
Řehoř J. Projektová studie linky na výrobu marmelád a džemů
Slabý A. Proteolytické enzymy v hovězí svalovině
Šafrová J. Izolace a studium vlastností kolagenu ze svalové tkáně
Šefler M. Stanovení rozpustnosti a absorpce kyslíku při oxidaci některých potravin
Špičková M. Aplikace výpočtů nestacionárního vedení tepla při zpracování masa
Šourek L. Barvení umělých střev "Cutisin" z hygienického hlediska
Tomková B. Technologie vlastností drůbežího masa
Vorel J. Stanovení hliníku, rozpouštěného do potravin z obalů
Vykoukalová E. Sledování oxidačních změn pomerančové silice
Weinberger J. Stanovení residuí trichlorfonu a dichlorfosu v ovoci a zelenině
Zelinková Z. Nukleotidy hub
Televantou M. Aromatizace a stabilita pomerančových nápojů

Aktualizováno: 8.10.2014 21:46, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi