Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1979
iduzel: 7496
idvazba: 8487
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 06:38:59
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7496
idvazba: 8487
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1979'
iduzel: 7496
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7476/7496
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 1979

Jméno Téma práce
Barták Jan Možnosti uplatnění hrušek pro výrobky dětské výživy
Bartáková - Skácalová J. Vliv počtu srovnávaných vzorků na výsledky senzorické analýzy
Böhmová - Majerová A. Ovlivnění kyseliny L-askorbové některými přirozenými složkami potravin
Dupal L. Vlastnosti řepkové bílkoviny připravené extrakcí různými alkoholy
Dyntar M. Identifikace matematického modelu prostupu tepla biologickým materiálem
Franěk M. Sledování difuse soli při tuzlukování
Hájek J. Vliv některých kovových chelátů na senzorické vlastnosti náplní konzervovaných plechovek
Hájek Zdenek Porovnání provozu dvou typů mrazíren energetickou bilancí
Hájková-Hašková H. Ověření provozních metod kontroly výroby pektinu
Havel J. Porovnání několika způsobů tepelné úpravy vybraných masných výrobků
Heřmánek I. Sledování propustnosti obalových materiálů pro některé plyny
Hubička L. Možnosti regenerace solného roztoku při tuzlukování kůží
Kosařová - Šebelová E. Interakce tuků s obalovými prostředky z plastů
Kozohorská A. Ověření některých aspektů stanovení vlákniny
Lukeštíková L. Možnosti využití jablečných výlisků pro výrobu jablečného protlaku s vyšším obsahem vlákniny
Mudrová V. Vliv podmínek zkoušení citlivosti posuzovatelů na výsledky senzorické analýzy
Musil L. Rychlozchlazování drobů
Nguyen Thi Ngoc Využití gelové chromatografie ke sledování jakosti surovin, hotových pokrmů a polotovarů
Nosek V. Intenzifikace sušení kořenové zeleniny
Raková J. Studie některých charakteristických látkových složek jeřabin
Rybáková - Nosková R. rověření některých technologických zákroků pro zvýšení stability přirozeně kalných jablečných šťáv
Slepička J. Příspěvek k experimentálnímu sledování kinetiky procesu odpařování vlhkosti v průběhu základních operací v technologii masa
Smetanová - Jelínková B. Stanovení termoinaktivačních čar pro mikroorganismy v nekyselých potravinách
Svobodová - Janoušková D. Zhodnocení metod pro izolaci kolagenu typu III
Šilinger P. Vliv podmínek ustájení na ekonomické výsledky jatečné výroby
Včelák J. Aplikace potenciodynamické polarizační metody na sledování koroze konzervovaných plechovek
Volková J. Viskozita rajčatových protlaků
Votrubec B. Možnosti použití mléčné bílkoviny do masných výrobků
Weiss M. Imersní zmrazování kuřat
Zimáčková A. Studie pěnivosti rajčatového protlaku

Aktualizováno: 8.10.2014 21:56, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi