Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1988
iduzel: 7518
idvazba: 8510
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 13:06:02
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7518
idvazba: 8510
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1988'
iduzel: 7518
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7499/7518
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 1988

Jméno Téma práce
Bělohlávková Hana Průmyslová výroba albuminu z drůbeží krve
Dirbáková - Škrabalová Vlasta Vliv podmínek hydrolýzy surovin pro výrobu pektinu z hlediska kvality výsledného produktu
Hovorka Miloslav Rheologické chování desintegrovaného masa v závislosti na podmínkách jeho skladování
Hurníková Hana Organické kyseliny jako kritérium pro hodnocení průběhu termického zpracování ovoce
Klouček Richard Testování velkoobjemové míchačky typu Škoda při procesu míchání desintegrovaného hovězího výrobního masa
Kotva Pavel Vliv různých přísad na rheologické chování předsoleného masa
Kovaříková Zuzana Polycyklické aromatické uhlovodíky v kouři a vybraných masných výrobcích
Kučerová Michaela Vakuové balení brambor
Luxová Ida Testování velkoobjemové míchačky typu Škoda při procesu míchání desintegrovaného vepřového výrobního masa
Metelková Blanka Sledování kyanovodíku v sterilovaných kompotech
Myška Petr Technologické operace při výrobě bílkovinných hydrolyzátů a jejich racionalizaci
Novák Petr Optimalizace balení výrobků z mletého zmrazeného masa
Nováková Evelina Zhodnocení surovinové základny pro výrobu kojenecké výživy
Perglová - Kuželová Ivana Kontinualizace hydrolýzy surovin pro výrobu pektinu
Procházková Jitka Možnosti odstranění amoniaku z mrazírenských prostorů pomocí vhodných
Sedláček Zdeněk Účinky lysozymu na mikrobiologický obraz vybraných rybích výrobků
Sobota Martin Využití organických kyselin k prodloužení trvanlivosti chlazené drůbeže
Turková - Košvicová Alena Technická diagnostika pásové sušárny a stanovení režimu sušení vybraných potravinářských surovin
Vinklárková Milena Analýza zdrojů variability sterilačního účinku měřeného v provozních podmínkách
Vydrová - Fialová Klára Dietní vláknina

Aktualizováno: 8.10.2014 22:16, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi