Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1994
iduzel: 7536
idvazba: 8529
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 11:04:11
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7536
idvazba: 8529
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1994'
iduzel: 7536
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7522/7536
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 1994

Jméno Téma práce
Bačo Bronislav Možnosti využití sojových bílkovin v masné výrobě
Buchta Pavel Technicko-ekologické aspekty využití vybraných potravinářských odpadů
Coufal Petr Obsah hemových barviv ve svalech různých živočišných druhů v závislosti na některých intravitálních vlivech
Dostálová Radmila Vliv způsobu zchlazování na jakost a hmotnostní ztráty tepelně opracovaných masných výrobků
Dunovská Jana Příprava nekalorických tuků a jejich použití při posklizňovém zpracování ovoce a zeleniny
Háková Hana Mikrobiální degradace vybraných průmyslových a potravinářských odpadů
Honsů Filip Technologie výroby párků ve skleněných obalech
Janětová Sylva Ekologické parametry obalů a jejich posuzování
Kamarádová Lucie Sledování chemických změn pohotových pokrmů s podílem masa
Láska Jiří Možnosti mezioperační kontroly a řízení při výrobě párků ve skleněných obalech
Noorudin Technologické využití hlíz topinamburu (Helianthus thuberosus)
Oravcová Petra Porovnání metod hodnocení potravinářských obalů
Peterková Květoslava Stanovení optimálních sterilačních režimů masových konzerv v MK Studená
Pyš Petr Vliv mechanického poškození na složení bramborových hlíz
Silber Richard Výroba specialit s využitím mechanické aktivace proteinů
Staňková Jaroslava Zvýšení údržnosti majonézových výrobků
Vančo Milan Změny termofyzikálních vlastností ovocných protlaků během výroby ovocných pomazánek
Varcholová Pavlína Problematika recyklace a likvidace použitých obalů v regionálním měřítku
Waage Daniel Chemické změny u balených masných výrobků

Aktualizováno: 8.10.2014 22:32, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi