Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 2005
iduzel: 7559
idvazba: 8553
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 10:26:37
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7559
idvazba: 8553
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/2005'
iduzel: 7559
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7544/7559
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 2005

Jméno Téma práce
Dokulilová Alena Studium vybraných změn potravin balených v modifikované atmosféře
Hezoučká Jana Faktory ovlivňující kvalitu a autenticitu kakaa a výrobků z kakaa
Krnáčová Zuzana Využití analýzy obrazu při sledování změn mělněného masa
Kutálková Zuzana Metody hodnocení autenticity výrobků z ovoce a zeleniny
Milatová Eva Údržnost baleného mělněného masa a masných polotovarů
Mittelbach Radek Detekce rostlinných přísad v masných výrobcích
Poláková Karolína Metody ověřování trvanlivosti potravinářských výrobků
Rajchl Aleš Autenticita alkoholických nápojů vyráběných z ovoce a vajec
Samcová Eva Studium přípravy a vlastností obalových materiálů s vázanými antimikrobními činidly
Šafaříková Irena Příprava a charakterizace bioaktivních obalů
Šplíchalová Jitka Balení ovoce v modifikované atmosféře

Aktualizováno: 8.10.2014 22:48, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi