Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 2008
iduzel: 7562
idvazba: 8556
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 09:32:12
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7562
idvazba: 8556
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/2008'
iduzel: 7562
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7544/7562
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 2008

Jméno Téma práce
Augustinová Jana Metody sledování kvality zmrazených rybích výrobků.
Hanušová Kristýna Využití obalových materiálů s antimikrobní aktivitou.
Jirušková Michaela Stanovení fenolových kyselin v potravinářských surovinách rostlinného původu.
Knobloch Daniel Kontaminace potravin složkami tiskových barev z obalů.
Kovářová Petra Ověření plánu HACCP pro výrobu kojenecké výživy.
Kroupová Lenka Optimalizace sterilačních režimů konzervárenských výrobků.
Kufrerová Eva Ovládání rizika kontaminace v potravinářských provozech.
Mik Vítězslav Faktory ovlivňující maceraci sterilovaných okurek.
Pařilová Eva Posuzování růstu Listeria monocytogenes v lahůdkářských výrobcích.
Pavlíček Jan Sledování změn v mělněném mase.
Podrová - Topinková Miroslava Metody posuzování autenticity medu.
Pokorný David Analýza rizik kontaminace, pomnožení a přežívání mikroorganismů v pečené sekané a příbuzných výrobcích.
Strouhalová Naďa Obalové materiály s imobilizovanými chelatačními činidly.
Svěrková Radka Antioxidační aktivita extraktů koření v masných výrobcích.

Aktualizováno: 8.10.2014 22:51, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi