Jméno | Téma práce |
Augustinová Jana | Metody sledování kvality zmrazených rybích výrobků. |
Hanušová Kristýna | Využití obalových materiálů s antimikrobní aktivitou. |
Jirušková Michaela | Stanovení fenolových kyselin v potravinářských surovinách rostlinného původu. |
Knobloch Daniel | Kontaminace potravin složkami tiskových barev z obalů. |
Kovářová Petra | Ověření plánu HACCP pro výrobu kojenecké výživy. |
Kroupová Lenka | Optimalizace sterilačních režimů konzervárenských výrobků. |
Kufrerová Eva | Ovládání rizika kontaminace v potravinářských provozech. |
Mik Vítězslav | Faktory ovlivňující maceraci sterilovaných okurek. |
Pařilová Eva | Posuzování růstu Listeria monocytogenes v lahůdkářských výrobcích. |
Pavlíček Jan | Sledování změn v mělněném mase. |
Podrová - Topinková Miroslava | Metody posuzování autenticity medu. |
Pokorný David | Analýza rizik kontaminace, pomnožení a přežívání mikroorganismů v pečené sekané a příbuzných výrobcích. |
Strouhalová Naďa | Obalové materiály s imobilizovanými chelatačními činidly. |
Svěrková Radka | Antioxidační aktivita extraktů koření v masných výrobcích. |
iduzel: 7562
idvazba: 8556
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 11:43:27
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 8556
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 11:43:27
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7562
idvazba: 8556
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/2008'
iduzel: 7562
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7544/7562
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8556
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/2008'
iduzel: 7562
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7544/7562
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 2008
Aktualizováno: 8.10.2014 22:51, Autor: Lukáš Vápenka