Jméno | Téma práce |
Balcar David | Obaly s antimikrobní funkcí na bázi celofánu |
Dúbravčíková Dita | Možnosti použití ochranných kultur při výrobě majonézových omáček |
Fleišman Tomáš | Změny pražené kávy během zpracování a skladování |
Kaša Roman | Barevná stabilita masa a kostí v modifikované atmosféře |
Katina Jan | Vliv aditiv na zajištění zdravotní nezávadnosti masných výrobků |
Kolářová Petra | Faktory ovlivňující údržnost pasterovaných paštik |
Morales Ernesto López | Klasické a nové metody posuzování autenticity výrobků z ovoce a zeleniny |
Šebková Marie | Analýza mikrobiologických a fyzikálních rizik při výrobě potravin určených k přímé spotřebě |
Šnebergrová Jitka | Faktory ovlivňující perlení šumivých vín |
iduzel: 7563
idvazba: 8557
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 08:27:53
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 8557
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 08:27:53
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7563
idvazba: 8557
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/2009'
iduzel: 7563
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7544/7563
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8557
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/2009'
iduzel: 7563
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7544/7563
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 2009
Aktualizováno: 8.10.2014 22:51, Autor: Lukáš Vápenka