Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → 2019
iduzel: 60719
idvazba: 71784
šablona: stranka
čas: 5.12.2021 00:36:36
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

2019

Adamcová M., van Andel V., Strohalm J., Houška M., Ševčík R.: Effect of high-pressure processing and natural antimicrobials on the shelf-life of cooked ham. Czech Journal of Food Sciences, 37 (1), 57 -61 (2019); IF 0,846; Q4, OA. 

Bleha R., Shevtsova T.S., Kružík V., Škorpilová T., Saloň I., Erban V., Brindza J., Brovarskyi V., Sinica A.: Bee breads from two regions of Eastern Ukraine: composition, physical properties and biological activities. Czech Journal of Food Sciences 37 (1), 9 - 20 (2019); IF 0,846; Q4, OA.

Bleha R., Shevtsova T.S., Sinica A., Kružík V., Brindza J.: Morphology, physicochemical properties and antioxidant capacity of bee pollens. Czech Journal of Food Sciences 37 (1), 1 - 8 (2019); IF 0,846; Q4, OA.

Kvasnička F., Kavková S., Honzlová A.: Electrophoretic determination of histamine. Journal of Chromatography A, 1588 (2019),180-184 (2019); IF 3,858; Q1.

Kružík V., Grégrová A., Zíková A., Čížková H.: Rape honey: determination of botanical origin based on volatile compounds profiles. Journal of Food and Nutrition Research, (2019); IF 0,927; Q4.

Pohůnek V., Adamcová M., Kulišanová I., Šístková I., Rohlík B. A., Ševčík R.: Thermal inactivation of Aspergillus lacinosus ascospores as a function of temperature and soluble solids content in fruit jam. Journal of Food and Nutrition Research 58 (3), 275 - 282 (2019); IF 0,927; Q4.

Škorpilová T., Šístková I., Adamcová M., Pohůnek V., Kružík V., Ševčík R.: Measuring citrate synthase activity as an enzymatic approach to the differentiation of chilled and frozen/thawed meat. Meat Science 158, (2019); IF 3,483; Q1.

Skleničková K., Koloušek D., Růžičková I., Šviráková E.: Využití zeolitů při chovu ryb a jejich vliv na chemické a mikrobiologické aspekty vody. Chemické listy, v tisku (2019); IF 0,311; Q4, OA.

Solichová K., Němečková I., Šviráková E., Horáčková Š.: Novel identification methods including a species-specific PCR for hazardous Bacillus species. Acta Alimentaria, An International Journal of Food Science 48 (4), 415 - 422 (2019); IF 0,456; Q3.

Šístková I., Horsáková I., Čeřovský M., Čížková H.: Efficacy of chemical agents and power ultrasound on biofilms formed by Asaia spp. - spoilage bacteria in beverage industries. Czech Journal of Food Sciences, 37 (4), 221 - 225 (2019); IF 0,846; Q4, OA.

Aktualizováno: 6.9.2021 12:51, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi