Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Studium → Bakalářské studium → Technologie potravin → Technologie zpracování ovoce a zeleniny
iduzel: 7223
idvazba: 8132
šablona: stranka
čas: 25.4.2024 00:08:25
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7223
idvazba: 8132
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/bcstudium/technologie-potravin/7223'
iduzel: 7223
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7190/7218/7223
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Technologie zpracování ovoce a zeleniny


Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi