Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Technologie potravin oboru II → Technologie zpracování ovoce a zeleniny
iduzel: 7709
idvazba: 8731
šablona: stranka
čas: 25.4.2024 14:51:40
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7709
idvazba: 8731
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/mgrstudium/druhy-rocnik/tp-oboru-ii/ovoce-zelenina'
iduzel: 7709
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7192/7694/7701/7709
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Technologie zpracování ovoce a zeleniny

Aktualizováno: 10.1.2023 08:12, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi