Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Publikace a patenty → 2018
iduzel: 45407
idvazba: 50348
šablona: stranka
čas: 14.8.2020 13:47:10
verze: 4671
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

2018

Publikace

Patenty

  • VŠCHT Praha, Zeelandia spol. s.r.o.: Způsob přípravy práškového prebiotického, bezlepkového a bezlaktózového produktu z odpadního ovoce. Původci: Jíšová M., Kovařík F., Kružík V., Kvasnička F., Pivoňka J., Pohůnek V., Prchalová J., Pudil F., Rajchl A., Smrž F., Smrž R., Ševčík R., Urbančíková Z. Česká republika. Patentový spis 307473, uděleno: 10. 1. 2018, PV 2016-404 (01. 07. 2016).

 

  • VŠCHT Praha, Zeelandia spol. s.r.o.: Způsob přípravy probiotického produktu s vysokým podílem prebiotik na bázi ovocných materiálů. Původci: Jíšová M., Kovařík F., Kružík V., Kvasnička F., Pivoňka J., Pohůnek V., Prchalová J., Pudil F., Rajchl A., Smrž F., Smrž R., Ševčík R., Urbančíková Z. Česká republika. Patentový spis 307474, uděleno 10. 1. 2018, PV 2016-405 (1. 7. 2016).
Aktualizováno: 28.11.2018 10:45, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi