Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Publikace a patenty → 2020
iduzel: 60721
idvazba: 71786
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 02:27:26
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 60721
idvazba: 71786
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/veda-a-vyzkum/publikace/60721'
iduzel: 60721
path: 8548/6996/6998/7011/7097/7109/60721
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

2020

Rýdlová, L., Prchalová, J., Škorpilová, T., Rohlík, B-A., Čížková, H., Rajchl, A.: Evaluation of cocoa products quality and authenticity by DART/TOF-MS. International Journal of Mass Spectrometry, 454, 1-8 (2020).

Hanková, M., Maturová, K., Čížková, H.: GC-MS/O for the characterization of odours from cheese-production wastewater: A case study. Water Science and Technology, 82 (11): 2482-2490 (2020).

Hankova, M., Čížková, H.: Sensory active substances causing off-odour in liquid whey during storage. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 729 - 734 (2020); OA. Rýdlová, L., Škorpilová, T., Juhászová, G., Rajchl, A.: Assessment of possibilities of strawberry jam reformulations. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 554-561 (2020); OA.

Aktualizováno: 6.9.2021 12:50, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi