Prosím počkejte chvíli...
stdClass Object
(
    [nazev] => Ústav konzervace potravin
    [adresa_url] => 
    [api_hash] => 
    [seo_desc] => Ústav konzervace potravin; VŠCHT Praha; ukp; technologie zpracování; ovoce zelenina; technologie masa; falšování potravin
    [jazyk] => 
    [jednojazycny] => 
    [barva] => 
    [indexace] => 1
    [obrazek] => 
    [ga_force] => 
    [cookie_force] => 
    [secureredirect] => 
    [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8
    [ga_account] => UA-10822215-6
    [ga_domain] => 
    [ga4_account] => 
    [gtm_id] => 
    [gt_code] => 
    [kontrola_pred] => 
    [omezeni] => 0
    [pozadi1] => 
    [pozadi2] => 
    [pozadi3] => 
    [pozadi4] => 
    [pozadi5] => 
    [robots] => 
    [htmlheaders] => 
    [newurl_domain] => 'ukp.vscht.cz'
    [newurl_jazyk] => 'cs'
    [newurl_akce] => '[cs]'
    [newurl_iduzel] => 
    [newurl_path] => 8548/6996/6998
    [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS
    [iduzel] => 6998
    [platne_od] => 11.07.2019 13:00:00
    [zmeneno_cas] => 11.07.2019 13:00:34.601386
    [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Antonín Mareš
    [canonical_url] => 
    [idvazba] => 7874
    [cms_time] => 1713547713
    [skupina_www] => Array
        (
        )

    [slovnik] => stdClass Object
        (
            [logo_href] => /
            [logo] => 
            [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve
            [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/pages/%C3%9Astav-konzervace-potravin/163089423730756
            [social_tw_odkaz] => 
            [social_yt_odkaz] => 
            [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A
[paticka_budova_a_popis] => Rektorát
oddělení komunikace
Vchod do budovy A
[paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B [paticka_budova_b_popis] => Ústav konzervace potravin
Nezávislá obalová laboratoř
[paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C [paticka_budova_c_popis] => Vchod do budovy C
[paticka_budova_1_nadpis] => Národní technická knihovna
[paticka_budova_1_popis] => [paticka_budova_2_nadpis] => Vchod k nám do budovy B [paticka_budova_2_popis] => [paticka_adresa] => Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Lukas.Vapenka@vscht.cz [social_fb_title] => Facebook ústavu [social_tw_title] => [social_yt_title] => [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP [autor] => Autor [aktualizovano] => Aktualizováno [zobrazit_kalendar] => zobrazit kalendář [more_info] => více informací [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [adresa_url] => [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [navaznosti] => Navazující studium v oborech [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [fakulta_FPBT] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [studijni_program] => Studijní program: [obory] => Obory: [archiv_novinek] => Archiv novinek [submenu_novinky_rok_title] => Zobrazit novinky na daný rok [paticka_mapa_alt] => [den_kratky_4] => čt [den_kratky_5] => pá [den_kratky_2] => út [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [novinky_archiv] => Archiv novinek [den_kratky_3] => st [den_kratky_1] => po [den_kratky_6] => so [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [fakulta_FPBT_odkaz] => http://fpbt.vscht.cz/ [paticka_mapa_odkaz] => [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Prosím počkejte chvíli... [odpocet_dny] => dny [odpocet_hodiny] => hodiny [odpocet_minuty] => minuty [odpocet_vteriny] => vteřiny [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google [social_in_odkaz] => [stahnout] => [social_li_odkaz] => [den_kratky_0] => ) [poduzel] => stdClass Object ( [7010] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7014] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7014 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-main] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7015] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7015 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-top] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7016] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 7016 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[menu-jazyky] [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 7010 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/7010 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[cs]/7010 [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_kalendar [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7011] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7093] => stdClass Object ( [nazev] => O ústavu [seo_title] => O ústavu [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7093 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/o-ustavu [skupina_www] => Array ( ) [url] => /o-ustavu [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [48250] => stdClass Object ( [nazev] => Food technology, food quality [seo_title] => Food technology, food quality [seo_desc] => úchova potravin, nové trendy, food quality, food technology [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => atom [obrazek] => 0002~~88hJLMs7vFYhOz8vLbUoNe9IL4hXfHhhDgA.jpg [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>

Nové trendy v úchově potravin

     08. 02. 2024 09:00-17:00

/    Národní konference

=    Sborník příspěvků s ISBN

-    Vídeňská 1083, 142 20 Praha 4

n    Ústav konzervace potravin

     Vložné: 3 900 Kč bez DPH 

r    Student: 3 000 Kč bez DPH

Přihlášení

Přihlašujte se prosím v elektronickém systému

 

Program

      Food technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin

Konference Food technology, food quality navazuje na tradici Konzervárensko-potravinářských dnů, na jejichž odborném zajištění se Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha pravidelně podílel. Původní obsah věnovaný zejména problematice úchovy potravin jsme obohatili i o témata kvality potravin v širším kontextu. Vývoj nových technologií a produktů je pro potravinářský průmysl otázkou konkurenceschopnosti a role výzkumných týmů je v této oblasti nezanedbatelná. Proto je konference určena nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářského průmyslu, odborným zaměstnancům státní správy a dalším zájemcům o danou problematiku. Věříme, že společná konference vytvoří příležitost nejen pro rozšíření povědomí o aktuálních tématech potravinářského výzkumu, ale pomůže i posílit spolupráci mezi výzkumnou a aplikační sférou. Můžete se těšit na vybrané přednášky konference:

09:00 – 09:30

Registrace, káva a drobné občerstvení

09:30 – 10:00

Úvodní blok

09:30 – 09:40

Úvodní slovo

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., VŠCHT Praha

09:40 – 09:50

Spolupráce Ministerstva zemědělství s Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA)

Ing. Ondřej Horák, Ministerstvo zemědělství České republiky

09:50 – 10:00

Aktuální dění v potravinářském průmyslu

Ing. Jan Pivoňka, Potravinářská komora České republiky

10:00 – 10:50

Dopolední blok I

10:00 – 10:20

Cirkulární Česko 2040 – implementace v potravinářském a obalovém průmyslu

Ing. Bc. Jan Maršák, Ph.D., Ministerstvo životního prostředí

10:20 – 10:40

Implementace průmyslu 4.0 do potravinářského průmyslu

Prof. Ing. Tomáš Jirout, Ph.D./doc. Ing. Jan Skočilas, Ph.D., ČVUT Praha

10:40 – 10:50

Diskuze k bloku

10:50 – 11:20

Přestávka na kávu a občerstvení

11:20 – 12:30

Dopolední blok II: Bezpečnost obalových materiálů

11:20 – 11:40

Environmentální aspekty obalů z pohledu LCA

prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA, VŠCHT Praha

11:40 – 12:00

Zdravotní bezpečnost materiálů používaných jako alternativy

k plastovým výrobkům

Ing. Jitka Sosnovcová, SZÚ Praha

12:00 – 12:20

Možnosti recyklace plastů pro jejich opětovné použití při kontaktu

s potravinami

Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., VŠCHT Praha

12:20 – 12:30

Diskuze k bloku

12:30 – 13:30

Oběd

13:30 – 14:50

Odpolední blok I: Novinky v potravinářském oboru

13:30 – 13:50

MOSH/MOAH Testing and Evaluation

Ruben Thomaes, Eurofins

13:50 – 14:10

Plýtvání potravinami a kdo za něj může: maloobchodníci, nebo spotřebitelé?

Ing. Jiří Zeman, Ph.D., VŠE Praha

14:10 – 14:30

Novinky v oblasti potravinářské legislativy

Mgr. Adéla Paďourková, Potravinářská komora ČR

14:30 – 14:40

Revízia "raňajkových" smerníc

Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Trnavská univerzita v Trnave

14:40 – 14:50

Diskuze k bloku

14:50 – 15:20

Přestávka na kávu a občerstvení

15:20 – 16:30

Odpolední blok II: Rizika kontaminace v potravinářství

15:20 – 15:40

Organické kontaminanty v potravinách: aktuální témata a výzvy

prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D., VŠCHT Praha

15:40 – 15:50

Možnosti a limitujúce faktory odstraňovania karcinogénnych látok z potravín

prof. Ing. Peter Šimko, DrSc., Slovenská Technická Univerzita v Bratislave

15:50 – 16:00

Mikrobiota mletého masa v modifikované atmosféře

doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA, Veterinární univerzita Brno

16:00 – 16:20

Rizika hnojení kaly pro potravní řetězec

Dr. Ing. Jaroslav Moško, Ph.D., Ústav chemických procesů AV ČR

16:20 – 16:30

Diskuze k bloku

16:30 – 19:00

Mini banket

Akce se koná pod záštitou ministra zemědělství ČR a prezidentky Potravinářské komory ČR.

Mediálními partnery jsou:

 ◳ Časopis Maso (jpg) → (šířka 215px)    ◳ Potravinářská Revue (jpg) → (šířka 215px)

 ◳ Potravinářskáý zpravodaj (jpg) → (šířka 215px)

 ◳ Společnost pro Výživu (jpg) → (šířka 215px)

 

Aktivní účast

Máte zájem na konferenci prezentovat Vaši práci? Podívejte se na informace o aktivní účasti.

Pro firmy

Chcete se stát partnerem konference? Podívejte se na informace pro firmy.

Vědecký a organizační výbor

Předsedou vědeckého výboru je prof. Ing. František Kvasnička, CSc. z VŠCHT Praha. Členové vědeckého výboru budou posuzovat zaslané příspěvky.

Kudy k nám

Konference se koná v budově Ústavu molekulární genetiky AV ČR, Vídeňská 1083, Praha 4.

Parkování je možné v areálu Ústavu molekulární genetiky AV ČR , při vjezdu je nutné nahlásit na vrátnici účel vjezdu nebo vstupu, tedy účast na konferenci Food technology, food quality.

GPS souřadnice

Loc: 50.017854, 14.466685 (vjezd do areálu)

Loc: 50.014703, 14.465250 (budova ústavu)

Metro a autobus

Metrem do stanice „Kačerov“ (linka C), dále autobusem č. 138 ve směru „Ústavy Akademie věd“ na konečnou stanici.

Metrem do stanice „Budějovická“, dále autobusem č. 193 ve směru „Šeberák“ na zastávku „Zelené domky“, pak 150 m pěšky zpět, odbočit vlevo a dalších 100 m k vrátnici areálu.

Foto budovy (originál)

Mapka 1 (originál)

Mapka 2 (originál)

Kontakt

V případě dotazů, prosím, kontaktujte:

Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.

e     +420 220 44 3003

b      foodtechqual@vscht.cz

[submenuno] => 1 [urlnadstranka] => [iduzel] => 48250 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /konference [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_obrazek [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7099] => stdClass Object ( [nazev] => Analýzy a servis [seo_title] => Analýzy a servis [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [iduzel] => 7099 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /analyzy [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7017] => stdClass Object ( [nazev] => Ústav konzervace potravin [seo_title] => Ústav konzervace potravin [seo_desc] => Ústav konzervace potravin; VŠCHT Praha; ukp; technologie zpracování; ovoce zelenina; technologie masa; falšování potravin [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Vítáme Vás na internetových stránkách Ústavu konzervace potravin, který je součástí Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

 

[iduzel] => 7017 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7096] => stdClass Object ( [nazev] => Studium [seo_title] => Studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7096 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7097] => stdClass Object ( [nazev] => Věda a výzkum [seo_title] => Věda a výzkum [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7097 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [7351] => stdClass Object ( [odkaz] => https://intranet.vscht.cz/bozp [iduzel] => 7351 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /bozp [sablona] => stdClass Object ( [class] => redirect [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7252] => stdClass Object ( [nazev] => Lidé [seo_title] => Lidé [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7252 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/lide [skupina_www] => Array ( ) [url] => /lide [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [47971] => stdClass Object ( [nazev] => Kurzy a poradenství [seo_title] => Kurzy a poradenství [seo_desc] => Kurzy a poradenství; HACCP [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [iduzel] => 47971 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /kurzy [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [8229] => stdClass Object ( [nazev] => Archiv aktualit [seo_title] => Archiv aktualit [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 8229 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/8229 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[cs]/8229 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen (chyba 403) [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>

Nemáte přístup k obsahu stránky.

Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).

[urlnadstranka] => [iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [1485] => stdClass Object ( [nazev] => Stránka nenalezena [seo_title] => Stránka nenalezena (chyba 404) [seo_desc] => Chyba 404 [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Chyba 404

Požadovaná stránka se na webu (již) nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.

Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.  

Děkujeme!

[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 7011 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [61411] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 61411 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /sis [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

DATA


stdClass Object
(
    [nazev] => Publikace a patenty
    [seo_title] => Publikace a patenty
    [seo_desc] => 
    [autor] => 
    [autor_email] => 
    [obsah] => 

Nejnovější publikace a patenty

Beňo, F., Horsáková, I., Kmoch, M., Petrzik, K., Kuncová, G., Ševčík, R.: Bacteriophages as a Strategy to Protect Potato Tubers against Dickeya dianthicola and Pectobacterium carotovorum Soft Rot. Microorganisms, 10 (12):2369, (2022); IF 4,5; Q2; OA.

Beňo, F., Kostlán, J., Pohůnek, V., Pivoňka, J., Ševčík, R.: Water activity of Czech dry–cured meat products: Influence of sampling point and sample preparation method. Czech Journal of Food Sciences, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Beňo, F., Škorpilová, T., Pohůnek, V., Podskalská, T., Mrlík, M., Tobolková, A., Ševčík, R.: Effect of pulsed electric field treatment on beef cuts properties: Tenderness, colour, drip loss, pH, electrical conductivity, water activity, cooking losses, drying. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 89 (2023) 103482; IF 6,6; Q1; OA.

Ćorković, I., Rajchl, A., Škorpilová, T., Pichler, A., Šimunović, J., Kopjar, M.: Evaluation of Chokeberry/Carboxymethylcellulose Hydrogels with the Addition of Disaccharides: DART-TOF/MS and HPLC-DAD Analysis. Onternational Journal of Molecular Sciences, 24(1), 448 (2023); IF 5,6; Q1; OA.

Kouřimská, L., Kvasnička, F., Kurečka, M., Rajchl, A., Škvorová, P., Kulma, M.: Taurine content in insects used as feed. Journal of Insects as Food and Feed, 9(9), 1151–1157, (2023); IF 5,1; Q1.

Krátká G., Horsáková I., Rýdlová L., Rajchl A.: Effect of sodium benzoate and potassium sorbate on Burkholderia cepacia, Paraburk holderia tropica and Paraburkholderia fun gorum in flavored noncarbonated water, Archiv für Lebensmittelhygiene, 74, 149–153, (2023); IF 0,3; Q4.

Kvasnička, F., Kouřimská, L., Bleha, R., Škvorová, P., Kulma, M., Rajchl, A.: Electrophoretic determination of chitin in insects. Journal of Chromatography A, 1695 (2023) 463952; IF 4,1; Q2.

Němečková, I., Trešlová, Š., Čížková, H., Rambousková, T., Forejt, A., H., Kružík, V., Gabrovská, D.: Formation of sensory active substances during ripening of Dutch-type cheese with reduced salt content. Czech Journal of Food Sciences, 41(2), 103–110, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Petrzik, K., Vacek, J., Kmoch, M., Binderová, D., Brázdová, S., Lenz, O., Ševčík, R.: Field Use of Protective Bacteriophages against Pectinolytic Bacteria of Potato. Microorganisms, 11 (3):620, (2023); IF 4,5; Q2; OA.

Podskalská, T., Říhová, K., Kružík, V., Škorpilová, T., Smutná, V., Potančoková, J., Čížková, H.: Možnosti detekce falšování citronových šťáv a nápojů na bázi citrónů. Chemické listy 117 (1), 23–29, (2023); IF 0,6; Q4; OA.

Skřivan, P., Sluková, M., Švec, I., Čížková, H., Horsáková, I., Rezková, E.: The use of modern fermentation techniques in the production of traditional wheat bread. Czech Journal of Food Sciences, 41(3), 173–181, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Suchopárová, M., Janoud, Š., Rýdlová, L., Beňo, F., Pohůnek, V., Ševčík, R.: Effect of acerola (Malpighia emarginata DC.) fruit extract on the quality of soft salami. Journal of Food and Nutrition Research, 61(4), 368–379, (2022); IF 1,1; Q4; OA.

[submenuno] => [urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [newurl_domain] => 'ukp.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '/veda-a-vyzkum/publikace' [newurl_iduzel] => 7109 [newurl_path] => 8548/6996/6998/7011/7097/7109 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 7109 [platne_od] => 04.01.2024 13:36:00 [zmeneno_cas] => 04.01.2024 13:36:13.499718 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Lukáš Vápenka [canonical_url] => [idvazba] => 7989 [cms_time] => 1713548824 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => stdClass Object ( [74722] => stdClass Object ( [nazev] => 2023 [seo_title] => 2023 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Beňo, F., Horsáková, I., Kmoch, M., Petrzik, K., Kuncová, G., Ševčík, R.: Bacteriophages as a Strategy to Protect Potato Tubers against Dickeya dianthicola and Pectobacterium carotovorum Soft Rot. Microorganisms, 10 (12):2369, (2022); IF 4,5; Q2; OA.

Beňo, F., Kostlán, J., Pohůnek, V., Pivoňka, J., Ševčík, R.: Water activity of Czech dry–cured meat products: Influence of sampling point and sample preparation method. Czech Journal of Food Sciences, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Beňo, F., Škorpilová, T., Pohůnek, V., Podskalská, T., Mrlík, M., Tobolková, A., Ševčík, R.: Effect of pulsed electric field treatment on beef cuts properties: Tenderness, colour, drip loss, pH, electrical conductivity, water activity, cooking losses, drying. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 89 (2023) 103482; IF 6,6; Q1; OA.

Ćorković, I., Rajchl, A., Škorpilová, T., Pichler, A., Šimunović, J., Kopjar, M.: Evaluation of Chokeberry/Carboxymethylcellulose Hydrogels with the Addition of Disaccharides: DART-TOF/MS and HPLC-DAD Analysis. Onternational Journal of Molecular Sciences, 24(1), 448 (2023); IF 5,6; Q1; OA.

Kouřimská, L., Kvasnička, F., Kurečka, M., Rajchl, A., Škvorová, P., Kulma, M.: Taurine content in insects used as feed. Journal of Insects as Food and Feed, 9(9), 1151–1157, (2023); IF 5,1; Q1.

Krátká G., Horsáková I., Rýdlová L., Rajchl A.: Effect of sodium benzoate and potassium sorbate on Burkholderia cepacia, Paraburk holderia tropica and Paraburkholderia fun gorum in flavored noncarbonated water, Archiv für Lebensmittelhygiene, 74, 149–153, (2023); IF 0,3; Q4.

Kvasnička, F., Kouřimská, L., Bleha, R., Škvorová, P., Kulma, M., Rajchl, A.: Electrophoretic determination of chitin in insects. Journal of Chromatography A, 1695 (2023) 463952; IF 4,1; Q2.

Němečková, I., Trešlová, Š., Čížková, H., Rambousková, T., Forejt, A., H., Kružík, V., Gabrovská, D.: Formation of sensory active substances during ripening of Dutch-type cheese with reduced salt content. Czech Journal of Food Sciences, 41(2), 103–110, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Petrzik, K., Vacek, J., Kmoch, M., Binderová, D., Brázdová, S., Lenz, O., Ševčík, R.: Field Use of Protective Bacteriophages against Pectinolytic Bacteria of Potato. Microorganisms, 11 (3):620, (2023); IF 4,5; Q2; OA.

Podskalská, T., Říhová, K., Kružík, V., Škorpilová, T., Smutná, V., Potančoková, J., Čížková, H.: Možnosti detekce falšování citronových šťáv a nápojů na bázi citrónů. Chemické listy 117 (1), 23–29, (2023); IF 0,6; Q4; OA.

Skřivan, P., Sluková, M., Švec, I., Čížková, H., Horsáková, I., Rezková, E.: The use of modern fermentation techniques in the production of traditional wheat bread. Czech Journal of Food Sciences, 41(3), 173–181, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Suchopárová, M., Janoud, Š., Rýdlová, L., Beňo, F., Pohůnek, V., Ševčík, R.: Effect of acerola (Malpighia emarginata DC.) fruit extract on the quality of soft salami. Journal of Food and Nutrition Research, 61(4), 368–379, (2022); IF 1,1; Q4; OA.

[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 74722 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum/publikace/74722 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [74721] => stdClass Object ( [nazev] => 2022 [seo_title] => 2022 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Bauer, J., Přemysl, R., Beňo, F., Tobolka, A., Ševčík R.: Modelling desorption isotherm for durable meat products. Heliyon, 8 (10), 8s, (2022) e10851; IF 3,776; Q2; OA.

Čížková, H., Titěra, D., Hrabec, P., Pospiech, M.: Nine-year statistics of Czech honey carbohydrate profiles in the Czech Republic. Czech Journal of Food Sciences, 40 (2), 85 - 92, (2022); IF 1,300; Q4; OA. 

De Kock, M. E., Pohůnek, V., Hejcmanová, P.: Semi-automated detection of ungulates using UAV imagery and reflective spectrometry. Journal of Environmental Management, 320, 8s, (2022) 115807; IF 8,91; Q1; OA.

Kružík, V., Grégrová, A., Vaispacherová, L., Václavíková, E., Škorpilová, T., Rajchl, A., Čížková, H.: Characteristic parameters of honey wines and dessert meads. Czech Journal of Food Sciences, 40 (1), 42 - 50, (2022); IF 1,300; Q4; OA.

Mirzayeva, T., Čopíková, J., Kvasnička, F., Bleha, R., Synytsya, A.: Screening of the Chemical Composition and Identification of Hyaluronic Acid in Food Supplements by Fractionastion and Fourier-Transform Infrared Spectroscopy. Polymers, 13 (12), 1 - 17, (2021); IF 4,967; Q1; OA.

Nguyen, T. Q. N., Hanková, M., Kružík, V., Grégrová, A., Škorpilová, T., Štarha, P., Tran, V. N., Čížková, H.: Determination of volatile compound profiles and physico-chemical analysis of linden and acacia Czech honey. Journal of Apicultural Research, (2022); IF 2,407; Q2; OA; přijato k tisku 31.5.2022. 

Průchová, K., Grégrová, A., Helísková, H., Kružík, V., Čížková, H.: Enantioselective HS-SPME-GC-MS for Authentication of Natural and Synthetic Strawberry Flavour in Syrups. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 72 (3), 305 - 317, (2022); IF 2,736; Q3; OA.

Průchová, K., Podskalská, T., Kružík, V., Kouřimská, L., Sus, J., Čížková, H.: Volatile compounds and selected qualitative parametres of apples from organic and integrated farming – can we evaluate the difference? Journal of Food and Nutrition Research, 61 (1), 89 - 105, (2022); IF 1,138; Q4.

Rýdlová, L., Hrubá, M., Škorpilová, T., Pivoňka, J., Tobolka, A., Suchopárová, M., Rajchl, A.: Sodium content of foods sold in the Czech market. International Journal of Gastronomy and Food Science, 28, 7s, (2022) 100526; IF 3,194; Q3; OA.

Šviráková, E., Loupancová, K., Němečková, I.: Aplikace metody LAMP pro detekci nežádoucích bakterií v syrovátce. Chemické listy 116 (11), 693 - 699, (2022); IF 0,356; Q4;
OA

[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 74721 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum/publikace/74721 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [61473] => stdClass Object ( [nazev] => 2021 [seo_title] => 2021 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Balik, J., Hic, P., Triska, J., Vrchotova, N., Smetana, P., Smutek, L., Rohlik, B-A., Houska, M.: Beer and beer-based beverage contain lignans. Journal of food science and technology-mysore. 58 (2), 581 - 585, (2020); IF 2,701; Q3.

Beňo, F., Škorpilová, T., Pohůnek, V., Bauer, J., Ševčík, R.: Comparison of the Automatic and Manual Broiler Pre-Slaughter Chain Based on Trailer Microclimate during Transportation and Its Effect on M. Pectoralis Major. Animals, 11 (10):2946, (2021); IF 2,752; Q1, OA.

Dordevic, S., Dordevic, D., Sedlacek, P., Kalina, M., Tesikova, K., Antonic, B., Tremlova, B., Treml, J., Nejezchlebova, M., Vapenka, L., Rajchl, A., Bulakova, M.: Incorporation of Natural Blueberry, Red Grapes and Parsley Extract By-Products into the Production of Chitosan Edible Films. Polymers, 13 (19), 3388, (2021); IF 4,329; Q1, OA.

Grégrová, A., Kružík, V., Nguyen T.Q.N., Pospiech, M., Javůrková, Z., Titěra, D., Čížková, H.: Vybrané těkavé markery českých řepkových a lipových medů. Chemické listy, 115 (10), 524 - 529, (2021); IF 0,381; Q4.

Grégrová, A., Neradová, E., Zahradníková, A., Potančoková, J., Rajchl, A., Čížková, H.: Chemical composition of various Vaccinium spp. and similar blue-coloured berries. Journal of Food and Nutrition Research, 60, 29 - 37, (2021); IF 1,333; Q4, OA.

Hrubá, M., Baxant, J., Čížková, H., Smutná, V., Kovařík, F., Ševčík, R., Hanušová, K., Rajchl, A.: Phloridzin as a marker for evaluation of fruit product's authenticity. Czech Journal of Food Sciences, 39 (1), 49 - 57, (2021); IF 1,279; Q4, OA.

Kvasnička, F., Rajchl, A.: Electrophoretic determination of taurine. Journal of Chromatography A, 1645, 462075, (2021); IF 4,759; Q1.

Petrzik, K., Kmoch, M., Brázdová, S., Ševčík, R.: Complete genome sequences of novel Berlinvirus and novel Certrevirus lytic for Pectobacterium sp. causing soft rot and black leg disease of potato. Virus genes, 57 (3), 302 - 305, (2021); IF 2,332; Q3.

Petrzik K., Vacek J., Brázdová S., Ševčík R., Koloniuk I.: Diversity of limestone bacteriophages infecting Dickeya solani isolated in the Czech Republic. Archives of Virology, 166 (4), 1171 - 1175, (2021); IF 2,574; Q3.

Podskalská, T., Kvasnička, F., Čížková, H.: Metody stanovení D-isocitronové kyseliny ve vybraných matricích, Chemické listy, 115 (11), (2021); IF 0,381, Q4, v tisku.

Pospiech, M., Javůrková, Z., Hrabec, P., Čížková, H., Titěra, D., Štarha, P., Ljasovská, S., Kružík, V., Podskalská, T., Bednář, J., Kundríková Burešová, P., Tremlová, B.: Physico-Chemical and Melissopalynological Characterization of Czech Honey. Applied Sciences, 11 (11), 1 - 17, (2021); IF 2,679; Q3, OA.

Tobolka, A., Škorpilová, T., Dvořáková, Z., Cusimamani, E. F., Rajchl, A.: Determination of capsaicin in hot peppers (Capsicum spp.) by direct analysis in real time (DART) method. Journal of Food Composition and analysis, 103, 104074, (2021); IF 4,556; Q1.

[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 61473 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum/publikace/61473 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [60721] => stdClass Object ( [nazev] => 2020 [seo_title] => 2020 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Rýdlová, L., Prchalová, J., Škorpilová, T., Rohlík, B-A., Čížková, H., Rajchl, A.: Evaluation of cocoa products quality and authenticity by DART/TOF-MS. International Journal of Mass Spectrometry, 454, 1-8 (2020).

Hanková, M., Maturová, K., Čížková, H.: GC-MS/O for the characterization of odours from cheese-production wastewater: A case study. Water Science and Technology, 82 (11): 2482-2490 (2020).

Hankova, M., Čížková, H.: Sensory active substances causing off-odour in liquid whey during storage. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 729 - 734 (2020); OA. Rýdlová, L., Škorpilová, T., Juhászová, G., Rajchl, A.: Assessment of possibilities of strawberry jam reformulations. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 554-561 (2020); OA.

[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 60721 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum/publikace/60721 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7316] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [7322] => stdClass Object ( [nadpis] => 2009 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2009?jazyk=cs [text_odkazu] => 2009 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 2 [pozice_y] => 2 [barva_pozadi] => zluta [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7322 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [43654] => stdClass Object ( [nadpis] => 2017 [odkaz] => [text_odkazu] => [perex] => [skupina] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 1 [pozice_y] => [barva_pozadi] => [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 43654 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [38727] => stdClass Object ( [nadpis] => 2016 [odkaz] => [text_odkazu] => [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 1 [pozice_y] => 16 [barva_pozadi] => [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 38727 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [24978] => stdClass Object ( [nadpis] => 2015 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/24977 [text_odkazu] => 2015 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 1 [pozice_y] => 1 [barva_pozadi] => [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 24978 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7321] => stdClass Object ( [nadpis] => 2010 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2010?jazyk=cs [text_odkazu] => 2010 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 1 [pozice_y] => 2 [barva_pozadi] => modra [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7321 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7320] => stdClass Object ( [nadpis] => 2011 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2011?jazyk=cs [text_odkazu] => 2011 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 4 [pozice_y] => 1 [barva_pozadi] => cervena [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7320 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7319] => stdClass Object ( [nadpis] => 2012 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2012?jazyk=cs [text_odkazu] => 2012 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 3 [pozice_y] => 1 [barva_pozadi] => zelena [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7319 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7318] => stdClass Object ( [nadpis] => 2013 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2013?jazyk=cs [text_odkazu] => 2013 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 3 [pozice_y] => 1 [barva_pozadi] => cervena [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7318 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7317] => stdClass Object ( [nadpis] => 2014 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2014?jazyk=cs [text_odkazu] => 2014 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 2 [pozice_y] => 1 [barva_pozadi] => zelena [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7317 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7325] => stdClass Object ( [nadpis] => 2006 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2006?jazyk=cs [text_odkazu] => 2006 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 1 [pozice_y] => 3 [barva_pozadi] => oranzova [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7325 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7324] => stdClass Object ( [nadpis] => 2007 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2007?jazyk=cs [text_odkazu] => 2007 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 4 [pozice_y] => 2 [barva_pozadi] => zluta [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7324 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7323] => stdClass Object ( [nadpis] => 2008 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2008?jazyk=cs [text_odkazu] => 2008 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 3 [pozice_y] => 2 [barva_pozadi] => modra [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7323 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7331] => stdClass Object ( [nadpis] => 1999 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/1999?jazyk=cs [text_odkazu] => 1999 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 3 [pozice_y] => 4 [barva_pozadi] => cervena [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7331 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7330] => stdClass Object ( [nadpis] => 2000 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2000?jazyk=cs [text_odkazu] => 2000 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 2 [pozice_y] => 4 [barva_pozadi] => zelena [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7330 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7329] => stdClass Object ( [nadpis] => 2002 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2002?jazyk=cs [text_odkazu] => 2002 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 1 [pozice_y] => 4 [barva_pozadi] => cervena [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7329 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7328] => stdClass Object ( [nadpis] => 2003 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2003?jazyk=cs [text_odkazu] => 2003 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 4 [pozice_y] => 3 [barva_pozadi] => fialova [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7328 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7327] => stdClass Object ( [nadpis] => 2004 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2004?jazyk=cs [text_odkazu] => 2004 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 3 [pozice_y] => 3 [barva_pozadi] => oranzova [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7327 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [7326] => stdClass Object ( [nadpis] => 2005 [odkaz] => http://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/2005?jazyk=cs [text_odkazu] => 2005 [perex] => [ikona] => [velikost] => 1 [pozice_x] => 2 [pozice_y] => 3 [barva_pozadi] => fialova [countdown] => [obrazek_pozadi] => [iduzel] => 7326 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 7316 [canonical_url] => //ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/publikace/7316 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum/publikace/7316 [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi