|
|
Kontakty |
|
místnost: |
B260 |
|
telefon: |
+420 220 44 3246 |
|
e-mail: |
Vzdělání a zkušenosti:
| 2004–2008 | SPŠ Keramická Karlovy Vary |
| 2008–2011 | Bakalářské studium na VŠCHT Praha Obor: Technologie potravin |
| 2011–2013 | Magisterské studium na VŠCHT Praha Obor: Technologie potravin |
| 2013–2019 | Doktorské studium na VŠCHT Praha Obor: Technologie potravin |
| 2014 do současnosti | Odborný asistent na VŠCHT Praha Ústav konzervace potravin |
Pedagogické aktivity:
| Bakalářský studijní program | |
| N963014 | Konzultace bakalářských prací |
| Magisterský studijní program | |
| N352004 | Odborný projekt programu technologie potravin |
| N352014 | Laboratoř oboru |
| N352015 | Technologický projekt |
| N963008 | Konzultace diplomových prací |
Oblasti výzkumu:
| Metodiky posuzování defektů potravin, praktická řešení technologických problémů ve spolupráci s potravinářským průmyslem. |
Další činnosti:
| 2014 do současnosti | Odborný pracovník Nezávislá obalová laboratoř VŠCHT Praha – zkušební laboratoř č. 1316 akreditovaná ČIA dle ČSN EN ISO/IEC 17025 |
Nejvýznamnější publikace:
Rajchl A., Prchalova J., Kružík V., Ševčík R., Čížková H.: Evaluation of ice-tea quality by DART-TOF/MS. J. Mass Spectrom. 50, 1214-1221 (2015). IF 2,379.
Grégrová A., Kružík V., Vrácovská E., Rajchl A., Čížková H.: Evaluation of factors affecting crystallization of disparate set of multi-flower honey samples. Agron. Res. Přijat 10/2015.

