Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Studium → Bakalářské studium
iduzel: 7190
idvazba: 8086
šablona: stranka
čas: 18.11.2017 02:05:56
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bakalářské studium

První ročník bakalářského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Produkce potravinářských surovin letní 2/0 Zk 3

 

Druhý ročník bakalářského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Potravinářské technologie a biotechnologie letní 3/0 Zk 3
Exkurze  letní    

Třetí ročník bakalářského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Principy úchovy a balení potravin zimní 2/1 z+Zk 4
Technologie potravin letní 5/1 Zk 7

 

Témata bakalářských prací vypsaných Ústavem konzervace potravin na akademický rok 2017/18 jsou uvedena zde.

Studenti se na vybrané téma přihlásí u vedoucího příslušné práce (osobně, mailem nebo telefonicky). Vedoucí práce následně zapíše vybraného studenta na zvolené  téma do Studentského informačního systému.

Informace k psaní a odevzdání bakalářské práce najdete na stránkách intranetu v sekci Bakalářské studium.

 

Okruhy ke státním závěrečným zkouškám pro bakalářský studijní program:

Potravinářská a biochemická technologie (obor Technologie potravin)

Aktualizováno: 22.2.2017 09:36, Autor: Lenka Matějová

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi