Jméno | Téma práce |
Kabátová Zuzana | Vliv podmínek výroby a skladování na nutriční hodnotu výrobků z rajčat. |
Kamenovská Markéta | Nové metody hodnocení autenticity potravin. |
Karásková Petra | Nové metody hodnocení autenticity potravin. |
Kopřivová Eva | Metody detekce vad potravin. |
Kořínková Lucie | Bezpečnost a autenticita doplňků stravy pro snižování hmotnosti. |
Krestýnová Jitka | Vlastnosti vybraných bakteriálních kontaminantů tatarské omáčky. |
Marešová Lenka | Antioxidanty a prooxidanty v potravinách rostlinného původu. |
Potůček Tomáš | Chemické změny v masných výrobcích během skladování. |
Pražáková Šárka | Sledování kvality zmrazených ryb. |
Staněk Martin | Kvalita a autenticita doplňků stravy pro sportovce |
Svoboda Petr | Možnosti detekce zmrazení/rozmrazení masa |
Touati Aicha Benth Fethi | Vliv podmínek výroby a skladování na nutriční hodnotu dětské výživy |
Vallová Hana | Sledování antioxidačních vlastností jablek. |
iduzel: 7594
idvazba: 8588
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 16:47:54
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 8588
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 16:47:54
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7594
idvazba: 8588
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventibc/2008'
iduzel: 7594
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7357/7572/7594
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8588
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventibc/2008'
iduzel: 7594
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7357/7572/7594
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 2008
Aktualizováno: 8.10.2014 23:23, Autor: Lukáš Vápenka