Jméno | Téma práce |
Halušková Veronika | Druhově podmíněné rozdíly ve složení masa |
Nová Jana | Změny senzorických vlastností masných výrobků během skladování |
Odlerová Silvie | Predikce trvanlivosti potravin |
Pacáková Zuzana | Využití nanotechnologií v potravinářském sektoru |
Pintrová Martina | Vliv technologie na minoritní složky zeleninových a ovocných výrobků |
Šnidlová Jana | Význam dusitanů v masných výrobcích |
iduzel: 7603
idvazba: 8597
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 17:10:32
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 8597
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 17:10:32
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7603
idvazba: 8597
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventibc/2012'
iduzel: 7603
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7357/7597/7603
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8597
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventibc/2012'
iduzel: 7603
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7357/7597/7603
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 2012
Aktualizováno: 8.10.2014 23:33, Autor: Lukáš Vápenka