Jméno | Téma práce |
Bílková J. | Zjistěte zda a nakolik napomáhá thiamin stabilitě vitaminu C v konzervárenskémmateriálu resp. v konzervách |
Gräf J. | Ekonomická analysa činnosti a výsledků hospodaření konzervárenského závodu |
Jirkovská M. | Přehled stávajícího dosavadního stavu užití skleněných konzervních obalů (obalové linky), jeho zhodnocení a návrhy na příslušná technicko-organizační opatření |
Kordáč F. | Ztekucování zmrazených rybízových protlaků |
Matějková D. | Prověřte a zhodnoťte daná opatření proti korosi vnějšího povrchu cínovaných konzervních krabic |
Káš J. | Difusní koeficient sacharosy a případně jiné fyzikální, chemické a biologické vlastnosti daných ovocných tkání se zřetelem na možnost exaktnějšího vystižení procesů proslazování ovoce |
Navrátilová H. | Desulfitace zasířených ovocných polotovarů |
Petřík P. | Studujte výše přetlaků, kterých může dosáhnout za běžných a účelných podmínek sterilace obsahu zeleninových a masozeleninových konzerv, zhodnoťte kriticky dosavadní názory a navrhněte závody a zařízení účelných pracovních postupů |
Úblová H. | Projekt účelné strojní linky na výrobu sterilovaného hrášku |
Apfelthaler R. | Vliv rychlosoli s obsahem NO3 na stálost zbarvení a obsah NO2 v konzervovaných šunkách |
Bedrník O. | Vliv cukru při nakládání masa |
Barták R. | Sledujte vliv složení tvrdící kapaliny a technologického postupu na jakost umělých střev |
Dočekal J. | Pokuste se zjistit, zda redukce NO3 je otázkou pouze mikrobiální |
Dalihod L. | Průkaz kažení masa a uzenin pomocí UV světla |
Jalovecký J. | Sledování difusních pochodů při solení a nakládání masa |
Maruna J. | Zjišťování trichin v mase trávící metodou |
Profesová O. | Vliv různých kovů na kažení sádla |
Svobodová B. | Porovnejte používané metody na stanovení kyseliny mléčné v mase |
Šíma F. | Vliv pH na redukci NO3 a vazbu NO s myoglobinem při nakládání masa |
Šimůnek Z. | Vliv některých technologických úkonů na možnosti a složení vývaru u nepředvařených šunek |
Cuchý Z. | Prostudujte výrobu kondensátu v n.p. Cutisin s ohledem na možnost regulace |
iduzel: 7264
idvazba: 8185
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 16:47:54
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 8185
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 16:47:54
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7264
idvazba: 8185
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1957'
iduzel: 7264
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7264
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8185
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1957'
iduzel: 7264
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7264
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 1957
Aktualizováno: 12.5.2022 12:01, Autor: Lukáš Vápenka