Jméno | Téma práce |
Budín V. | Emulgace éterického oleje v pomerančovém nápoji |
Fohlová M. | Studium vlivu cínu na průběh reakcí neenzymatického hnědnutí |
Hošková J. | Studie kinetiky neenzymatického hnědnutí zeleniny |
Hrdličková M. | Vliv aromatizace na senzorické vlastnosti a stabilitu pomerančových nápojů |
Chlantová D. | Sledování rozpustnosti kyslíku a jeho spotřeby v chemické reakci u některých potravin |
Jechová O. | Sledování oxidačních změn lipidů se zřetelem na konduktivní sdílení kyslíku |
Karásková M. | Kreatin a dusitany v masných výrobcích |
Kolmačka L. | Keratinové suroviny v masném průmyslu |
Kos A. | Studium korozní účinnosti konzervových náplní pomocí elektrochemických polarizačních metod |
Muchnová O. | Technologické vlastnosti sojové bílkoviny |
Němec F. | Polyfosfáty v masných výrobcích |
Růžičková J. | Některé technologické vlastnosti drůbežího masa |
Šimánek Z. | Aplikace isolovaných bílkovin do masných výrobků |
Vykouková I. | Kreatinin a dusitany v masných výrobcích |
Dongrin M. M. | Sledování oxidačních procesů v některých potravinářsky zajímavých hydrofilních gelech |
iduzel: 7490
idvazba: 8478
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 16:47:53
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 8478
šablona: stranka
čas: 19.5.2024 16:47:53
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7490
idvazba: 8478
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1973'
iduzel: 7490
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7476/7490
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8478
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1973'
iduzel: 7490
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7476/7490
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 1973
Aktualizováno: 8.10.2014 21:45, Autor: Lukáš Vápenka