Jméno | Téma práce |
Březina Kamil | Čištění vzduchu pomocí biofiltrů |
Fabíková Iveta | Technologicky významná mikrobiologická kontaminace kyselých potravin a možnosti její inhibice |
Housková Kamila | Analýza rizik v provozech společného stravování |
Hranošová Martina | Vliv technologického zpracování na antioxidační vlastnosti zeleniny |
Hronková Iveta | Zhodnocení zdravotních rizik masných polotovarů ve výrobě potravin a stravovacích služeb |
Husáková Anna | Vliv vysokého hydrostatického tlaku na kvalitu minimálně opracované zeleniny |
Karbanová Monika | Vliv skladovacích podmínek na kvalitu minimálně opracované zeleniny |
Králová Eva | Příprava a vlastnosti bioaktivních obalů |
Krejčová Olga | Vliv vysokého izostatického tlaku na vybrané funkční parametry polymerních obalových fólií |
Kurtová Lenka | Metody stanovení podílu vajec v potravinách a jejich použití pro detekci falšování potravin |
Lazarová Markéta | Hydrofobizované biodegradabilní obaly |
Pašková Markéta | Studium separace buněk pomocí kapilární zónové elektroforesy |
Pintová Jana | Studium přípravy ionomerní fólie s imobilizovaným nisinem - vliv úpravy polymerního materiálu |
Prokorátová Vendula | Detekce sojových bílkovin v masných výrobcích |
Rozsypalová Olga | Ověřovací postupy systému kritických bodů |
Sarnovský Ladislav | Možnosti klasifikace skotu pomocí objektivních metod |
Schovánková Jana | Vliv skladovacích podmínek na kvalitu konzumních jablek |
Soukupová Veronika | Pyrrolidonkarboxylová kyselina (PCA) jako kriterium odhadu rajčatového podílu v kečupech |
Stoklasa Pavel | Vliv receptury, technologie zpracování a podmínek skladování na aktivitu vody potravinářského výrobku |
Sukovitá Marcela | Studium přípravy ionomerní fólie s imobilizovaným nisinem - vliv úpravy nisinového preparátu |
Šikulová Markéta | Změny při kyselé a tepelné dekontaminaci povrchu masa |
Rok obhajoby 2002
Aktualizováno: 8.10.2014 22:46, Autor: Lukáš Vápenka