| Jméno | Téma práce |
| Blahová Eva | Izolace fosfolipidů z živočišných materiálů |
| Eliášková Dana | Karbonylové sloučeniny u vybraných masných výrobků |
| Filipcová Bronislava | Kinetika sušení vybraných potravinářských materiálů |
| Fornůsková Renata | Suroviny pro masozeleninovou kojeneckou výživu z hlediska obsahu dusičnanů |
| Hanzík Marek | Zjištění vhodnosti parametrů mikroklima dosahovaných v udírně NAGEMA ve vztahu k výrobě tepelně neopracovaných masných výrobků s použitím startovací kultury |
| Kavková Taťána | Sledování kyselin v ovocných koncentrátech během skladování |
| Knotek Milan | Obohacování nápojů vitamíny |
| Kotásková Hana | Ztekucování zeleniny |
| Kubíčková Iva | Vliv teploty na rheologické vlastnosti masa |
| Ledvinková - Jirsová Jitka | Změny při skladování jablečného aroma |
| Mikulová - Pohanová Margita | Mechanická pevnost klihovkových střev v závislosti na vlhkosti a teplotě |
| Minaříková - Maříková Erika | Změny rheologických vlastností hrubě desintegrovaného masa během skladování |
| Musilová - Kuchtíková Romana | Zhodnocení červené řepy jako suroviny |
| Nosková - Žáková Marie | Možnosti přípravy pektinu pro zdravotnické účely |
| Nováková Blanka | Vliv technologických postupů na obsah dusičnanů v surovinách pro kojeneckou výživu |
| Novotná Věra | Změny vlastností klihovkových střev v závislosti na typu a době skladování |
| Pavelka Tomáš | Macerace frankfurtských párků v závislosti na podmínkách výroby |
| Pelant Jaroslav | Modelování vybraných kontinuálních sterilačních procesů |
| Pospíšil Miloslav | Vliv stupně desintegrace na reologické chování masa |
| Prokůpková L. | Sledování obsahu histaminu v rybích výrobcích v průběhu technologického zpracování |
| Reslová - Chlumecká Eva | Sledování výskytu PSE masa v podmínkách MK Mladá Boleslav ve vztahu výrobě speciálních masných výrobků |
| Různarová Šárka | Sledování mikroflóry konzervovaných párků během výrobního procesu |
| Simonová Jarmila | Aplikace přírodních barviv v konzervárenském průmyslu |
| Skala Roman | Kontinuální hydrolýza jablečných výlisků v míchaném reaktoru |
| Sojková Šárka | Změny vaznosti desintegrovaného masa při technologických operacích |
| Soukeník Petr | Ověření algoritmu řízení kontinuálních sterilačních procesů |
| Syrovátková Ivana | Sledování obsahu vícenenasycených mastných kyselin v rybách a rybích výrobcích |
| Šmíd Vítězslav | Reologické chování masa v závislosti na jeho chemickém složení |
| Štverka Petr | Sterilační režimy kyselých potravin ve vanových kontinuálních sterilátorech |
| Tesařová Libuše | Význam degradačních produktů amygdalinu při zpracování ovoce |
| Urban Jiří | Analýza nasazení řídícího počítače v procesu vsádkové sterilace |
| Váša Radek | Stochastické parametry termosterilace a náhodné vlivy na ně působící |
| Vokoun Tomáš | Řízení procesu sušení masové rýže |
| Všetička Pavel | Racionalizace řízení režimu sušení zeleniny v pásové a lískové sušárně |
| Zábojníková - Kyasová Pavlína | Srážení pektinu při jeho výrobě |
| Žáková - Vlachová Petra | Vliv sterilačního záhřevu na texturu a vybrané jakostní znaky některých kompotů |
| Moštěk Libor | Ověření některých metod sterilace koření |
| Nováková Vladimíra | Optimalizace průběhu hydrolýzy při výrobě pektinu |
Rok obhajoby 1989
Aktualizováno: 8.10.2014 22:17, Autor: Lukáš Vápenka
