Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1989
iduzel: 7519
idvazba: 8511
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 22:35:45
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7519
idvazba: 8511
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/7519'
iduzel: 7519
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7499/7519
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 1989

Jméno Téma práce
Blahová Eva Izolace fosfolipidů z živočišných materiálů
Eliášková Dana Karbonylové sloučeniny u vybraných masných výrobků
Filipcová Bronislava Kinetika sušení vybraných potravinářských materiálů
Fornůsková Renata Suroviny pro masozeleninovou kojeneckou výživu z hlediska obsahu dusičnanů
Hanzík Marek Zjištění vhodnosti parametrů mikroklima dosahovaných v udírně NAGEMA ve vztahu k výrobě tepelně neopracovaných masných výrobků s použitím startovací kultury
Kavková Taťána Sledování kyselin v ovocných koncentrátech během skladování
Knotek Milan Obohacování nápojů vitamíny
Kotásková Hana Ztekucování zeleniny
Kubíčková Iva Vliv teploty na rheologické vlastnosti masa
Ledvinková - Jirsová Jitka Změny při skladování jablečného aroma
Mikulová - Pohanová Margita Mechanická pevnost klihovkových střev v závislosti na vlhkosti a teplotě
Minaříková - Maříková Erika Změny rheologických vlastností hrubě desintegrovaného masa během skladování
Musilová - Kuchtíková Romana Zhodnocení červené řepy jako suroviny
Nosková - Žáková Marie Možnosti přípravy pektinu pro zdravotnické účely
Nováková Blanka Vliv technologických postupů na obsah dusičnanů v surovinách pro kojeneckou výživu
Novotná Věra Změny vlastností klihovkových střev v závislosti na typu a době skladování
Pavelka Tomáš Macerace frankfurtských párků v závislosti na podmínkách výroby
Pelant Jaroslav Modelování vybraných kontinuálních sterilačních procesů
Pospíšil Miloslav Vliv stupně desintegrace na reologické chování masa
Prokůpková L. Sledování obsahu histaminu v rybích výrobcích v průběhu technologického zpracování
Reslová - Chlumecká Eva Sledování výskytu PSE masa v podmínkách MK Mladá Boleslav ve vztahu výrobě speciálních masných výrobků
Různarová Šárka Sledování mikroflóry konzervovaných párků během výrobního procesu
Simonová Jarmila Aplikace přírodních barviv v konzervárenském průmyslu
Skala Roman Kontinuální hydrolýza jablečných výlisků v míchaném reaktoru
Sojková Šárka Změny vaznosti desintegrovaného masa při technologických operacích
Soukeník Petr Ověření algoritmu řízení kontinuálních sterilačních procesů
Syrovátková Ivana Sledování obsahu vícenenasycených mastných kyselin v rybách a rybích výrobcích
Šmíd Vítězslav Reologické chování masa v závislosti na jeho chemickém složení
Štverka Petr Sterilační režimy kyselých potravin ve vanových kontinuálních sterilátorech
Tesařová Libuše Význam degradačních produktů amygdalinu při zpracování ovoce
Urban Jiří Analýza nasazení řídícího počítače v procesu vsádkové sterilace
Váša Radek Stochastické parametry termosterilace a náhodné vlivy na ně působící
Vokoun Tomáš Řízení procesu sušení masové rýže
Všetička Pavel Racionalizace řízení režimu sušení zeleniny v pásové a lískové sušárně
Zábojníková - Kyasová Pavlína Srážení pektinu při jeho výrobě
Žáková - Vlachová Petra Vliv sterilačního záhřevu na texturu a vybrané jakostní znaky některých kompotů
Moštěk Libor Ověření některých metod sterilace koření
Nováková Vladimíra Optimalizace průběhu hydrolýzy při výrobě pektinu

Aktualizováno: 8.10.2014 22:17, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi