Jméno | Téma práce |
Blahová Eva | Izolace fosfolipidů z živočišných materiálů |
Eliášková Dana | Karbonylové sloučeniny u vybraných masných výrobků |
Filipcová Bronislava | Kinetika sušení vybraných potravinářských materiálů |
Fornůsková Renata | Suroviny pro masozeleninovou kojeneckou výživu z hlediska obsahu dusičnanů |
Hanzík Marek | Zjištění vhodnosti parametrů mikroklima dosahovaných v udírně NAGEMA ve vztahu k výrobě tepelně neopracovaných masných výrobků s použitím startovací kultury |
Kavková Taťána | Sledování kyselin v ovocných koncentrátech během skladování |
Knotek Milan | Obohacování nápojů vitamíny |
Kotásková Hana | Ztekucování zeleniny |
Kubíčková Iva | Vliv teploty na rheologické vlastnosti masa |
Ledvinková - Jirsová Jitka | Změny při skladování jablečného aroma |
Mikulová - Pohanová Margita | Mechanická pevnost klihovkových střev v závislosti na vlhkosti a teplotě |
Minaříková - Maříková Erika | Změny rheologických vlastností hrubě desintegrovaného masa během skladování |
Musilová - Kuchtíková Romana | Zhodnocení červené řepy jako suroviny |
Nosková - Žáková Marie | Možnosti přípravy pektinu pro zdravotnické účely |
Nováková Blanka | Vliv technologických postupů na obsah dusičnanů v surovinách pro kojeneckou výživu |
Novotná Věra | Změny vlastností klihovkových střev v závislosti na typu a době skladování |
Pavelka Tomáš | Macerace frankfurtských párků v závislosti na podmínkách výroby |
Pelant Jaroslav | Modelování vybraných kontinuálních sterilačních procesů |
Pospíšil Miloslav | Vliv stupně desintegrace na reologické chování masa |
Prokůpková L. | Sledování obsahu histaminu v rybích výrobcích v průběhu technologického zpracování |
Reslová - Chlumecká Eva | Sledování výskytu PSE masa v podmínkách MK Mladá Boleslav ve vztahu výrobě speciálních masných výrobků |
Různarová Šárka | Sledování mikroflóry konzervovaných párků během výrobního procesu |
Simonová Jarmila | Aplikace přírodních barviv v konzervárenském průmyslu |
Skala Roman | Kontinuální hydrolýza jablečných výlisků v míchaném reaktoru |
Sojková Šárka | Změny vaznosti desintegrovaného masa při technologických operacích |
Soukeník Petr | Ověření algoritmu řízení kontinuálních sterilačních procesů |
Syrovátková Ivana | Sledování obsahu vícenenasycených mastných kyselin v rybách a rybích výrobcích |
Šmíd Vítězslav | Reologické chování masa v závislosti na jeho chemickém složení |
Štverka Petr | Sterilační režimy kyselých potravin ve vanových kontinuálních sterilátorech |
Tesařová Libuše | Význam degradačních produktů amygdalinu při zpracování ovoce |
Urban Jiří | Analýza nasazení řídícího počítače v procesu vsádkové sterilace |
Váša Radek | Stochastické parametry termosterilace a náhodné vlivy na ně působící |
Vokoun Tomáš | Řízení procesu sušení masové rýže |
Všetička Pavel | Racionalizace řízení režimu sušení zeleniny v pásové a lískové sušárně |
Zábojníková - Kyasová Pavlína | Srážení pektinu při jeho výrobě |
Žáková - Vlachová Petra | Vliv sterilačního záhřevu na texturu a vybrané jakostní znaky některých kompotů |
Moštěk Libor | Ověření některých metod sterilace koření |
Nováková Vladimíra | Optimalizace průběhu hydrolýzy při výrobě pektinu |
Rok obhajoby 1989
Aktualizováno: 8.10.2014 22:17, Autor: Lukáš Vápenka