Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi doktorského studia 1995-2013
iduzel: 7356
idvazba: 8317
šablona: stranka
čas: 21.11.2017 10:56:57
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Absolventi doktorského studia 1995-2013

Jméno Rok Téma
Dr.Ing. Pavel Kalač 1995 Steroidní glykoalkaloidy v potravinářských surovinách
Dr. Mona Samy Halaby MSc. 1996 Nutriční změny během skladování a zpracování brambor a jablek
Dr. Ing. Bronislav Bačo 1997 Barva masných výrobků během výroby a skladování
Dr. Ing. Miroslav Čeřovský 1998 Řízení mléčné fermentace vybraných rostlinných substrátů
Ing. Jaromír Volek Ph.D. 1999 Vybraná kriteria jakosti potravin, jejich sledování a cílená kontrola
Ing. Lenka Votavová Ph.D. 1999 Změny masných výrobků a hotových pokrmů během skladování
Ing. Dušan Brůna Ph.D. 2000 Vliv vysokého tlaku na vybrané chemické a enzymové procesy při zpracování potravin
Ing. Petr Pyš Ph.D. 2000 Sledování jakosti potravin se zaměřením na falšování citrusových šťáv
Ing. Lýdie Tichá Ph.D. 2000 Vliv vysokého tlaku na vybrané mikroorganismy v ovocných šťávách
Ing. Helena Čížková Ph.D. 2001 Přirozené inhibitory klíčení uskladněných brambor
Salem Esmeir Ahmed Ali, MSc. Ph.D. 2001 Texture of potatoes as determined by objective methods
Ing. Jarmila Jeleníková Ph.D. 2003 Textura masa a masných výrobků
Ing. Ludmila Prokůpková Ph.D. 2004 Technologické vlastnosti masa různých živočišných druhů
Ing. Pavel Valchař Ph.D. 2004 Kvalita surovin v masné výrobě
Ing. Martin Dušek Ph.D. 2004 Využití kapilární elektroforézy v analýze potravin
Ing. Ivana Poustková Ph.D. 2004 Studium vybraných metod hodnocení migrace složek obalů potravin
Ing. Pavlína Muchová Ph.D. 2005 Faktory ovlivňující mikrobiální stabilitu pasterovaných vaječných hmot
Ing. Naděžda Cahlíková Ph.D. 2005 Postup ověřování systémů bezpečnosti a jakosti u výrobců potravin
Ing. Kamila Klaudisová Ph.D. 2005 Studium vlastností polymerních obalových materiálů s aktivní antimikrobní funkcí
Ing. Vendula Prokorátová Ph.D. 2006 Využití on-line spojení kapilární izotachoforézy a kapilární zónovou elektroforézou v analýze potravin
Ing. Veronika Soukupová Ph.D. 2007 Autenticita potravin, detekce falšování
Ing. Rudolf Ševčík Ph.D. 2007 Vliv technologického zpracování na zdravotní nezávadnost potravin
Ing. Iveta Fabíková Ph.D. 2007 Bakteriální původci kažení kyselých potravin
Ing. Petra Skálová Ph.D. 2007 Autenticita potravin, detekce falšování
Ing. Jana Krátká Ph.D. 2008 Využití mikroskopické detekce a analytických metod v technologii zpracování potravin
Ing. Naďa Hasníková Ph.D. 2009 Využití vysokého tlaku v potravinářské praxi
Ing. Jan Pivoňka Ph.D. 2009 Výskyt nebezpečí a řízení rizika v potravinářském průmyslu
Ing. Jana Schovánková Ph.D. 2009 Sledování vybraných složek jablek (Malus x domestica Borkh.) vhodných pro organické pěstování
Ing. Lucie Janotová Ph.D. 2010 Vybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů
Ing. Petra Sedláčková Ph.D. 2010 Studium biofilmů
Ing. Bo-Anne Rohlík Ph.D. 2012 The usage of video image analysis in meat technology
Ing. Jan Vaňha Ph.D. 2012 Metody detekce falšování masných výrobků
Ing. Hana Smítková Ph.D. 2013 Příprava a charakterizace bioaktivních a biodegradovatelných obalů



Aktualizováno: 14.10.2014 19:19, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi