Pokyny pro vypracování samostatné studie
Ukázky přednášek a učebních textů
- 01 Evropská a česká legislativa ve výrobě a distribuci potravin
- 01 Legislativní rámec, veřejné a privátní standardy: IFS a BRC
- 02 Principy úchovy potravin
- 03 Základní legislativní požadavky na označování potravin
- 04 Přehled nebezpečí z potravin
- 05 Všeobecné požadavky na systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP) a podmínky pro jeho certifikaci
- 06 Systém kritických bodů, HACCP
- 07 Audit systému kvality. Teorie auditu, fáze auditu, správné auditní postupy
- 08 Zkušenosti z auditů - časté chyby a nedostatky
- 09 GLOBAL G.A.P. - mezinárodní standard pro zemědělskou praxi
- 10 Metrologie v systému řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti v potravinářském průmyslu
- 11 Standardy GFSI: FSSC 22000, IFS, BRC
- ISO 22000 – nový mezinárodní standard bezpečnosti potravin