(Publishing activity in 2017)
- Kružík V., Grégrová A., Rajchl A., Čížková H.: Study on honey quality evaluation and detection of adulteration by analysis of volatile compounds. J. Apic. Sci. 61 (1), 17-27 (2017).
- Šístková I., Haubeltová A., Pohůnek V., Čížková H.: Identifikace senzoricky aktivních látek minerálních vod s citronovou příchutí pomocí plynové chromatografie s olfaktometrickým detektorem. Chemické listy 111, 343–348 (2017).
- Prchalová J., Kovařík F., Rajchl A.: Evaluation of the quality of herbal teas by DART/TOF-MS. J. Mass Spectrom. 52, 116-126 (2017).
- Průšová P., Kružík V., Seidl J., Čížková H.: Využití impedanční spektroskopie pro hodnocení autenticity pomerančových šťáv. Chemické listy 111, 258-263 (2017).
- Vytejčková S., Vápenka L., Hradecký J., Dobiáš J., Hajšlová J., Loriot C., Vannini L., Poustka J.: Testing of polybutylene succinate based films for poultry meat packaging. Polym. Test. 60, 357-364 (2017).
- Ziarovska J., Rajchl A., Fernandez E., Prchalova J., Milella L.: Identification of Smallanthus sonchifolius in herbal tea mixtures by PCR and DART/TOF-MS methods. J. Food Sci. 34, 495-502 (2016).