Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Kurzy a poradenství → Poradenství
iduzel: 47985
idvazba: 53890
šablona: stranka_ikona
čas: 10.12.2019 07:08:03
verze: 4621
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Poradenství

Poradenství

Od založení konzultačního střediska v roce 1997 poskytujeme společně s kurzy a semináři také poradenství širokému spektru výrobců potravin.

V nabídce konzultačního střediska jsou zahrnuty tyto oblasti:

  • Poradenství při přípravě a implementaci systému HACCP a GMP/GHP
  • Poradenství při přípravě a implementaci systémů řízení bezpečnosti potravin dle GFSI standardů (FSSC 22000, IFS, BRC).
  • Poradenství při přípravě analýzy nebezpečí, analýzy rizik, analýzy ohrožení (bezpečnost potravin, falšování potravin, obrana potravin)
  • Ověřování funkčnosti systémů řízení bezpečnosti potravin
    • Interní a externí audity HACCP, GMP/GHP
    • Interní a externí audity dle standardů GFSI (FSSC 22000, IFS, BRC)
    • Dodavatelské audity
    • Předcertifikační audity (zhodnocení připravenosti na certifikaci)
  • Legislativní poradenství (pomoc při uplatňování potravinářských předpisů, tvorba a kontrola označení výrobků, pomoc při uvádění výrobků na trh).
  • Poradenství při vývoji nových potravinářských výrobků.
  • Technologické poradenství při výrobě potravin a zavádění nových technologií.
  • Řešení technologických problémů, reklamací, stahování z trhu.

Nabízené poradenské služby jsou určeny:

  • Výrobcům potravin
  • Provozovnám společného stravování
  • Prodejcům a distributorům potravin

Stojíte-li o radu, kontaktujte nás.

Individuální kurzy                                

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě na vámi zvolené téma z oblasti bezpečnosti a kvality potravin (požadavky GFSI standardů – FSSC 22000, IFS, BRC, interní auditor dle GFSI standardů, HACCP, GMP/GHP, falšování potravin, obrana potravin, potravinářská legislativa atd.)

  • Celodenní kurzy jsou realizovány formou přednášek a praktických cvičení na jednotlivá témata tak, aby odpovídala znalostem a zkušenostem posluchačů.
  • Program kurzu je připravován vždy podle individuálních požadavků.
  • Počet účastníků pro individuální kurzy je obvykle 10 osob, dle přání zákazníka je možné tento počet upravit.

Cena kurzu se odvíjí od počtu účastníků a dále podle rozsahu a náročnosti tématu, obvykle se pohybuje od 2500 Kč na osobu bez cestovních náhrad

Aktualizováno: 10.5.2019 11:31, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi