Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Granty a projekty
iduzel: 7108
idvazba: 7988
šablona: stranka
čas: 10.12.2019 06:16:53
verze: 4621
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Granty a projekty jichž je ústav hlavním řešitelem nebo spoluřešitelem

Implementace projektového přístupu do vyučování

(MŠMT ČR projekt CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_015/0002374 „Zkvalitnění vzděláváni – priorita VŠCHT Praha) na projektu participují doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D. a Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků

(Program: QK - Program aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025 ZEMĚ)

Nové přístupy a metody analýzy pro zajištění kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti sýrů, optimalizace jejich výroby a zefektivnění procesů hygieny a sanitace při současném snížení zátěže životního prostředí odpadními vodami

(Program: QK - Program aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025 ZEMĚ)

Identifikace zdravotních rizik z potravinářských obalů na bázi papíru a lepenek

(Projekt MZ IGA č. NT14375, doba řešení 2013 - 2015) 

 

Vývoj nových potravin na bázi vedlejších produktů potravinářského průmyslu 

(Projekt TAČR, č. TA04011188, doba řešení: 2014-2017)

 

Poloprovozy/Ověřené technologie

 

Metody a kritéria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

(Projekt programu Výzkum v agrárním komplexu, VAK, Ministerstva Zemědělství, doba řešení: 2009-2013)

 

Vliv technologického zpracování na osud nutričně významných látek a kontaminantů v dětské a kojenecké výživě

(Projekt MŠMT NPV II. č. 2B06118, doba řešení: 2006-2011)

 

 

Ústav Konzervace potravin dále spolupracuje s celou řadou potravinářských podniků, a to od největších nadnárodních firem až po lokální rodinné podniky. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Ukázka spolupracujících podniků:

Hamé, s.r.o.; Slovácká Fruta, a.s.; Masokombinát Písek CZ, a.s.; MK Polička, a.s.; Zeman maso-uzeniny, a.s.; Vodňanská drůbež, a.s.; Bohemilk, a.s.; MADETA, a.s.; OLMA, a.s.; Pragolaktos, a.s.; EKOFRUKT Slaný, spol. s.r.o.; Jihočeská zelenina, s.r.o.; Ravy CZ, a.s.; IBK Trade; Zeelandia, spol. s r.o.; Beas, a.s.; EFKO, s.r.o.; Coca - Cola HBC ČR, s.r.o.; TAPA Tábor; ALINVEST a.s., TECNOCAP s.r.o.; RABBIT Trhový Štěpánov a.s.; Delimax, a.s.; Lahůdky-Palma, spol. s r.o.; Karlovarské minerální vody, a.s.; HELI FOOD FRESH a.s.; Linea Nivnice, a.s. aj.

Aktualizováno: 1.7.2019 11:59, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi