Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Kurzy a poradenství → Kurzy a semináře
iduzel: 47983
idvazba: 53888
šablona: stranka
čas: 2.12.2020 07:10:24
verze: 4731
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Kurzy UKP

× Nejsou vyhlášené žádné akce.

Semináře UKP

Semináře jsou jedním z výsledků projektu QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků, který je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

 

Semináře jsou pro účastníky zdarma.

 

× Nejsou vyhlášené žádné akce.
Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi