Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Kurzy a poradenství → Kurzy a semináře
iduzel: 47983
idvazba: 53888
šablona: stranka
čas: 10.12.2019 05:51:10
verze: 4621
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Kurzy UKP

Kurz Termín Cena Přihlašování do Detaily Přihlášení
Požadavky GFSI standardů (IFS, BRC a FSSC 22000) 10.12.2019 2900 Kč 09.12.2019 17:00 Detail Akce je uzavřena

Požadavky GFSI standardů (IFS, BRC a FSSC 22000)

 
Popis kurzu:

V rámci kurzu se seznámíte s aktuálními přístupy k výkladu vybraných požadavků GFSI standardů (IFS, BRC a FSSC 22000). Kurz je určen pro pracovníky společností se zavedeným systémem bezpečnosti potravin podle jedné z těchto norem, ale i těm, kteří se na certifikaci teprve připravují.

Program:
  • Přehled používaných GFSI standardů v potravinářských provozech v ČR s objasněním jejich specifik a rozdílů (IFS verze 6.1, BRC verze 8, FSSC 22000 verze 4.1).

 

  • Výklad jednotlivých požadavků GFSI standardů dle hlavních kapitol (systém kritických bodů (HACCP), prvky systému řízení jakosti, prostředí provozu, kontrola výrobku, kontrola výrobního procesu, požadavky na personál) se zdůrazněním výkladu nových a problematických oblastí (např. falšování).

 

  • V rámci výkladu požadavků uvádění praktických příkladů a modelových situací s využitím vzorových dokumentů a formulářů, se zaměřením na objasnění konkrétních dotazů a požadavků ze strany účastníků kurzu.
Přednášející:Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková, Ph.D.
Datum konání: 10.12.2019
Čas konání: 09:00-16:00
Přihlašování do: 9. prosince 2019 17:00
Cena kurzu: 2900 Kč
Storno podmínky: Přihláška na kurz je závazná. Zrušení je možné nejpozději do 5 pracovních dní před konáním kurzu. V případě neomluvené neúčasti si vyhrazujeme právo účtovat storno poplatek ve výši 50 % ceny kurzu. Vyplněním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami.
Místo konání: místnost B268, 2. patro vpravo, budova B, VŠCHT Praha, Technická 3, 166 28 Praha
Kontakt - další informace:

Veškeré uvedené ceny jsou bez DPH. Vložné je hrazeno buď v hotovosti při prezenci nebo na základě faktury, která je vystavována po konání kurzu. 

 

V ceně kurzu je zahrnuto malé občerstvení včetně oběda.

V rámci kurzu účastníci obdrží tištěné studijní materiály.

Kurz bude zakončen písemným testem.

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování kurzu od Školícího a konzultačního střediska Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění HACCP při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha.

 

V případě dotazů, prosím, kontaktujte:

Ing. Magdaléna Hrubá

+420 220 44 5103

+420 725 916 891

hrubam@vscht.cz

 

Semináře UKP

Semináře jsou jedním z výsledků projektu QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků, který je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

 

Semináře jsou pro účastníky zdarma.

 

× Nejsou vyhlášené žádné akce.
Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi