Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Publikace a patenty
iduzel: 7109
idvazba: 7989
šablona: stranka_submenu
čas: 10.12.2019 05:50:31
verze: 4621
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Publikace a patenty

Nejnovější publikace a patenty

  • VŠCHT Praha, Zeelandia spol. s.r.o.: Způsob přípravy práškového prebiotického, bezlepkového a bezlaktózového produktu z odpadního ovoce. Původci: Jíšová M., Kovařík F., Kružík V., Kvasnička F., Pivoňka J., Pohůnek V., Prchalová J., Pudil F., Rajchl A., Smrž F., Smrž R., Ševčík R., Urbančíková Z. Česká republika. Patentový spis 307473, uděleno: 10. 1. 2018, PV 2016-404 (01. 07. 2016).

  • VŠCHT Praha, Zeelandia spol. s.r.o.: Způsob přípravy probiotického produktu s vysokým podílem prebiotik na bázi ovocných materiálů. Původci: Jíšová M., Kovařík F., Kružík V., Kvasnička F., Pivoňka J., Pohůnek V., Prchalová J., Pudil F., Rajchl A., Smrž F., Smrž R., Ševčík R., Urbančíková Z. Česká republika. Patentový spis 307474, uděleno 10. 1. 2018, PV 2016-405 (1. 7. 2016).

Aktualizováno: 28.11.2018 10:50, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi