Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Studium → Magisterské studium

Magisterské studium

První ročník magisterského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Odborný projekt programu technologie potravin zimní 0/3 kz 3
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu zimní 2/0 kz 2
Základy managementu zimní 2/1 kz 3
Principy úchovy potravin zimní 2/1 z+Zk 4
Technologie potravin oboru I  letní 3/1 z+Zk 5
Provozní analýza potravin letní 2/1 z+Zk 4
Laboratoře oboru letní 0/8 kz 5
Teorie spotřebitele letní 2/0 kz 2
Odborná praxe letní z 3



Druhý ročník magisterského studia

Název Semestr Rozsah Kredity
Balení potravin zimní 2/1 z+Zk 4
Autenticita a detekce falšování potravin zimní 2/1 z+Zk 4
Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti zimní 2/1 z+Zk 4
Technologie potravin oboru II zimní 3/1 z+Zk 5
Technologický projekt zimní 0/8 kz 7
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní 0/5 kz 3

 

Seznam vypsaných témat diplomových prací.

Informace k psaní a odevzdání diplomové práce najdete na stránkách intranetu v sekci Navazující magisterské studium.

 

Okruhy ke státním závěrečným zkouškám pro navazující magisterské studium:

Studijní program Technologie potravin, obor Konzervace potravin a technologie masa



Aktualizováno: 9.9.2024 13:03, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi