Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Pokyny autorům přednáškové sekce
iduzel: 48273
idvazba: 54238
šablona: stranka_ikona
čas: 19.9.2020 18:33:32
verze: 4723
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Pokyny autorům přednáškové sekce

Následují pokyny autorům pro tvorbu přednášek a příspěvků do sborníku, které budou prezentovány na této konferenci.

1.    Jazyk

Oficiálním jazykem konference je čeština.

 2. Délka  a časový limit prezentace

Prezentace přednášek se výhradně řídí časovým harmonogramem a programem konference. Celkový čas vyhrazený přednášce zahrnuje čas na prezentaci včetně diskuzí; 20 minut pro keynote přednášku a 10 minut pro standardní přednášku. Čas vyhrazený na přednášku bude striktně hlídán předsedou panelu.

 3. Formát

Prezentace by měla být ve formátu Microsoft PowerPoint (verze Microsoft Office 2003 a novější) a nahrány na přenosné USB zařízení.

Doporučení:

  • Přednostní formát prezentace by měl být 16:9 (promítací zařízení je ve formátu 16:9); formát 4:3 je také možné využít, ale organizátor neručí za kvalitu promítání.
  • Velikost písma by měla být nejméně 32 pro nadpisy a 24 pro standardní text.

 4. Předání prezentace  

Přednášející budou vyzváni odevzdat svoji prezentaci v alokovaném čase určený organizátorem, zpravidla 15 minut před zahájením přednáškové sekce.

5. Sborník příspěvků s ISBN

 V rámci konference vznikne sborník příspěvků, ke každému příspěvku je nutné zaslat fulltext do 10. 01. 2020. 

Pokyny pro psaní fulltextu:

  • Minimálně 4 strany, formát A4, strany nečíslovat!
  • Program Office Word, typ písma Times New Roman, velikost písma 12, řádkování 1,15, levý a pravý okraj 3 cm, horní a dolní okraj 2,5 cm, zarovnání do bloku
  • Název příspěvku v českém (slovenském) a anglickém jazyce, tučně, velikost písma 14, na střed, anglický název tučně a kurzívou
  • Jména autorů bez titulů (tučně), pracoviště uvést na dalším řádku
  • Souhrn v českém (slovenském) a anglickém jazyce (souhrn v AJ bude použit do sborníku abstraktů)
  • Klíčová slova kurzívou
  • Vlastní text
  • Kontaktní adresa

V případě další dotazů neváhejte kontaktovat organizátory na  e-mailu foodtechqual@vscht.cz.

Aktualizováno: 20.12.2019 10:36, Autor: Magdaléna Hrubá

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi