Následují pokyny autorům pro tvorbu přednášek a příspěvků do sborníku, které budou prezentovány na této konferenci.
1. Jazyk
Oficiálním jazykem konference je čeština.
2. Délka a časový limit prezentace
Prezentace přednášek se výhradně řídí časovým harmonogramem a programem konference. Celkový čas vyhrazený přednášce zahrnuje čas na prezentaci včetně diskuzí; 20 minut pro keynote přednášku a 10 minut pro standardní přednášku. Čas vyhrazený na přednášku bude striktně hlídán předsedou panelu.
3. Formát
Prezentace by měla být ve formátu Microsoft PowerPoint (verze Microsoft Office 2003 a novější) a nahrány na přenosné USB zařízení.
Doporučení:
- Přednostní formát prezentace by měl být 16:9 (promítací zařízení je ve formátu 16:9); formát 4:3 je také možné využít, ale organizátor neručí za kvalitu promítání.
- Velikost písma by měla být nejméně 32 pro nadpisy a 24 pro standardní text.
4. Předání prezentace
Přednášející budou vyzváni odevzdat svoji prezentaci v alokovaném čase určený organizátorem, zpravidla 15 minut před zahájením přednáškové sekce.
5. Sborník příspěvků s ISBN
V rámci konference vznikne sborník příspěvků, ke každému příspěvku je nutné zaslat fulltext do 10. 01. 2020.
Pokyny pro psaní fulltextu:
- Minimálně 4 strany, formát A4, strany nečíslovat!
- Program Office Word, typ písma Times New Roman, velikost písma 12, řádkování 1,15, levý a pravý okraj 3 cm, horní a dolní okraj 2,5 cm, zarovnání do bloku
- Název příspěvku v českém (slovenském) a anglickém jazyce, tučně, velikost písma 14, na střed, anglický název tučně a kurzívou
- Jména autorů bez titulů (tučně), pracoviště uvést na dalším řádku
- Souhrn v českém (slovenském) a anglickém jazyce (souhrn v AJ bude použit do sborníku abstraktů)
- Klíčová slova kurzívou
- Vlastní text
- Kontaktní adresa
V případě další dotazů neváhejte kontaktovat organizátory na e-mailu foodtechqual@vscht.cz.