Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Pokyny autorům přednáškové sekce
iduzel: 48273
idvazba: 54238
šablona: stranka_ikona
čas: 25.5.2024 04:35:50
verze: 5420
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 48273
idvazba: 54238
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '48273'
iduzel: 48273
path: 8548/6996/6998/7011/48250/48268/48273
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Pokyny autorům přednáškové sekce

Následují pokyny autorům pro tvorbu přednášek a příspěvků do sborníku, které budou prezentovány na této konferenci.

1.    Jazyk

Oficiálním jazykem konference je čeština.

 2. Délka  a časový limit prezentace

Prezentace přednášek se výhradně řídí časovým harmonogramem a programem konference. Celkový čas vyhrazený přednášce zahrnuje čas na prezentaci včetně diskuzí; 20 minut pro keynote přednášku a 10 minut pro standardní přednášku. Čas vyhrazený na přednášku bude striktně hlídán předsedou panelu.

 3. Formát

Prezentace by měla být ve formátu Microsoft PowerPoint (verze Microsoft Office 2003 a novější) a nahrány na přenosné USB zařízení.

Doporučení:

  • Přednostní formát prezentace by měl být 16:9 (promítací zařízení je ve formátu 16:9); formát 4:3 je také možné využít, ale organizátor neručí za kvalitu promítání.
  • Velikost písma by měla být nejméně 32 pro nadpisy a 24 pro standardní text.

 4. Předání prezentace  

Přednášející budou vyzváni odevzdat svoji prezentaci v alokovaném čase určený organizátorem, zpravidla 15 minut před zahájením přednáškové sekce.

5. Sborník příspěvků s ISBN

 V rámci konference vznikne sborník příspěvků, ke každému příspěvku je nutné zaslat fulltext do 20. 01. 2024

Pokyny pro psaní fulltextu:

  • Minimálně 4 strany, formát A4, strany nečíslovat!
  • Vzor pro fulltext (s požadovaným formátováním) určený k doplnění autorova textu ke stažení ZDE.

V případě další dotazů neváhejte kontaktovat organizátory na  e-mailu foodtechqual@vscht.cz.

Aktualizováno: 17.10.2023 11:14, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi