Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Analýzy a servis → Semináře UKP
iduzel: 47183
idvazba: 53792
šablona: stranka
čas: 14.8.2020 13:37:44
verze: 4671
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type=seminare-ukp
branch: trunk
Obnovit | RAW

Semináře UKP

Nejste zalogován/a (anonym)

Semináře UKP

Semináře jsou jedním z výsledků projektu QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků, který je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

 

Semináře jsou pro účastníky zdarma.

 

Kurz Termín Přihlašování do Detaily Přihlášení
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II 09.09.2020 10.09.2020 10:00 Detail Přihlásit

Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II

 
Popis semináře:

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech.

V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.

Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!

Program: <tbody> </tbody>

ČAS

TÉMA

09:30-10:00

Registrace

10:00-10:30

Úvodní slovo o projektu

10:30-11:10

Nové požadavky na balení reformulovaných potravin?

11:10-11:40

Zdravotní hledisko reformulací potravin

11:45-12:15

Reformulace mléčných výrobků

12:15-13:00

Reformulace masných výrobků

13:00-13:30

Přestávka na oběd

13:30-14:00

Reformulace pekařských výrobků

14:00-14:30

Cechovní normy a reformulace potravin

14:30-15:00

Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek, příklady dobré praxe

Volitelné součásti semináře:

Součástí semináře nejsou žádné workshopy, prosím, vyplňte X do přihlášky.

Přednášející:doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.; Ing. Dana Gabrovská, Ph.D.; doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.; Ing. Marcela Sluková, Ph.D.; doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA; Ing. Irena Němečková, Ph.D.; Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.; Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
Datum konání: 09.09.2020
Čas konání: 10:00-15:00
Přihlašování do: 10. září 2020 10:00
Místo konání: bude upřesněno
Kontakt - další informace:

Projekt č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

Aktualizováno: 30.4.2019 16:02, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi