Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Ústav konzervace potravin → Nabídka analýz → Stanovení titrační kyselosti

Stanovení titrační kyselosti dle ČSN EN 12147

Oblast
použití

Hodnocení kvality a zdravotní nezávadnosti výrobků

Zkoušené
položky

Výrobky z ovoce a zeleniny tekuté nebo kašovité konzistence

Stanovované
parametry/
veličiny

Titrační kyselost

Titrační kyselost – Potenciometrická titrace standardní roztokem hydroxidu sodného do hodnoty pH 8,1.

Aktualizováno: 17.1.2018 14:32, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi